SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO + FOTO Simona, păzea! Fostul antrenor al lui Halep a readus la viață "monstrul" din WTA » Victorie fabuloasă și început perfect de an

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 16:52

Angelique Kerber (29 de ani și 22 WTA) s-a calificat optimile de finală ale turneului de la Sydney, după victoria dramatică împotriva Luciei Safarova, scor 6-7, 7-6, 6-2, și continuă începutul perfect de colaborare cu Wim Fissette.

  • Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, se desfășoară în perioada 15 ianuarie - 28 ianuarie. Tragerea la sorți a tabloului va avea loc joi, 11 ianuarie, și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

Angelie Kerber pare de neoprit în acest debut de sezon. După victoriile fără set pierdut obținute la Cupa Hopman împotriva lui Mertens, Bouchard, Gavrilova și Bencic, nemțoaica a reușit astăzi o revenire spectaculoasă în fața Safarovei. Nemțoaica a salvat două mingi de meci în tie-break-ul setului secund și s-a impus în decisiv, scor 6-2.

Colaborarea cu Wim Fissette a fost anunțată la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut. Cei doi au pregătit terenul pentru Australian Open, turneu câștigat de Kerber în 2016, tot în Australia, la Perth. Kerber și Zverev au format duo-ul Germaniei de la Cupa Hopman, pierzând finala competiției în fața Elveției, scor 2-1.

Wim Fissette a colaborat cu Simona Halep în 2014, an în care actualul număr 1 WTA a ajuns în finala Roland Garros și în semifinalele Wimbledon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
onduku
onduku  •  09 Ianuarie 2018, 00:30
Postat de aberescu pe 08 Ianuarie 2018, 20:28

"Cei doi au pregătit terenul pentru Australian Open, turneu câștigat de Kerber în 2016, tot în Australia, la Perth". Nu mi-e clar ce si unde-a castigat, precum si unde se desfasoara AO-ul asta, l-au mutat cumva la Perth?

Spirtu Haret!

10204444699616941
Ion Ionescu  •  08 Ianuarie 2018, 20:49
Postat de nebeleizis pe 08 Ianuarie 2018, 18:59

Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, se desfășoară în perioada 15 ianuarie - 28 ianuarie. Tragerea la sorți a tabloului va avea loc joi, 21 ianuarie, și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro. Deci serios, voi scrieti chestiile astea pe buda sau cum ?

Pacat ca nu se aud intre ei...cenzureaza orice, in draci. Am facut o colectie de cenzurari pe GSP, cam 100 de bucati, vor aparea in curand intr-un "purpuriu" pe FB, ca sa sa va dati seama cat de *** sunt astia. P.S. Poti sa-mi pui puncte...puncte, GSP, ca ma doare exact undeva! Te astept pe FB!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aberescu
aberescu  •  08 Ianuarie 2018, 20:28

"Cei doi au pregătit terenul pentru Australian Open, turneu câștigat de Kerber în 2016, tot în Australia, la Perth". Nu mi-e clar ce si unde-a castigat, precum si unde se desfasoara AO-ul asta, l-au mutat cumva la Perth?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează