SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

VIDEO From Singapore with love » Simona Halep a făcut un live pe facebook din culisele Turneului campioanelor

Foto: Guliver / Getty Images
Foto: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 19:41

Numărul 4 mondial a introdus fanii în atmosfera turneului de la Singapore, care va începe luni.

Halep a realizat un tur al complexului, totul culminând cu intrarea pe arena centrală, unde Madison Keys tocmai își desfășura antrenamentul.

"Turneul este unul minunat, pentru că aici concurează cele mai bune opt jucătoare ale lumii. Asta îl face minunat, pentru că fiecare meci e ca o finală", a spus Halep.

Românca participă pentru a treia oară consecutiv la Turneul Campioanelor, cea mai bună performanță fiind finala din 2014 pierdută în fața Serenei Williams.

Turneul Campioanelor se va desfășura în perioada 23-30 octombrie, la Singapore și va fi transmis de Digi Sport.

(Remus Dinu)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
597667370336981
Kitty Mace  •  20 Octombrie 2016, 19:49
Postat de wowmashha pe 19 Octombrie 2016, 20:48

Este o blasfemie ca o jucatoare ca halep va juca la turneul camp.strica imaginea tenisului.nu are ce cauta acolo.este o ofensa adusa tenisului.intr.un an in care a fost declarata drept cel mai slab numar doi mondial in decursul a 50 de ani consecutivi.intr.un an in care halep a batut un record negativ vechi de 27 ani la australian open .suferind o umilinta istorica .fiind eliminata de la primul meci .intr.un an in care a refuzat de doua ori sa joace pt romania .intr.un an in care a fost umilita si batjocorita la greu de jucatoare no name halep nu avea ce sa caute la singapore.este o pata neagra in istoria tenisului.tiriak sa traiasca .fara el ar fi fost in a doua suta mondiala .

Simona nu strica imaginea nimanui, a castigat 3 turnee anul asta din care unul *** si un Premier 5(Montreal), a luptat enorm pentru a ajunge unde este si s-a calificat pentru a 3-a oara la TC. Doar cei care nu au realizat nimic in viata nu stiu cata munca presupune asta. Felicitari Simonei pt. realizarile ei& mult noroc la Singapore!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cris4co
cris4co  •  20 Octombrie 2016, 02:07

Mersi Simonika ! Succes si tie si...rachetei !!!

wowmashha
wowmashha  •  19 Octombrie 2016, 23:02
Postat de cristy82 pe 19 Octombrie 2016, 21:04

*** :))) vezi ca fata asta e de 142 saptamani in top 10 mondial, tu in afara prostiei binecunoscute unde mai esti in top?

Vrei sa spui 99 la suta tiriak si 1 la suta halep .asa da asa e corect .da .atunci se justifica saptamanile de care spui tu .si steaua a jucat cativa ani consectutivi in zona champions league si totusi a fost desemnata cea mai slaba echipa participanta in competitie de la infiintare si pana azi orele 23.03

Vezi toate comentariile (7)
Comentează