SPORTURI  »  TENIS  »  NOTTINGHAM

VIDEO // Gabriela Ruse a bifat cea mai bună performanță din carieră, dar s-a oprit în „sferturi” la Nottingham! A ratat finala la „dublu”

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iunie 2019 20:53

Gabriela Ruse (21 de ani, locul 211 WTA) a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Nottingham, dar a înregistrat cea mai bună performanță din carieră.

Sportiva noastră a pierdut în fața franțuzoaicei Caroline Garcia (25 de ani, locul 28 WTA), cu scorul de 6-4, 6-7, 1-6, după două ore de joc.

Gabriela Ruse se oprește în sferturile de finală ale turneului englez și bifează astfel cea mai bună performanță din cariera sa de jucătoare profesionistă.

Pentru că a ajuns până în această fază competițională, Ruse va fi recompensată cu un cec de 6.175 dolari şi 78 de puncte WTA.

Românca s-a calificat în semifinalele probei de dublu, alături de Monica Niculescu, dar sportivele noastre nu au reușit să treacă de cuplul Desirae Krawczyk/Giuliana Olmos (SUA/Mexic). Au pierdut cu scorul 6-1, 6-4, după o oră de joc.

 

 

VEZI ȘI:

SIMONA HALEP, CLASAMENT WTA // Pe ce loc va fi Halep de luni » Kiki Bertens e în semifinale la 's-Hertogenbosch, dar nu poate modifica ierarhia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10156013562479806
Oprisan Niculae  •  15 Iunie 2019, 19:50

Toate tenismanele care s-au inscris la turneul de la Nottingham si-au dorit sa se pregateasca pentru Wimbledon , turneul de mare slam pe iarba.Ce te faci insa ca la Nottingham a plouat toata saptamana si turneul s-a desfasurat in sala.Mai pe scurt , tenismanele au luat teapa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează