SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

VIDEO Gest revoltător al lui Eugenie Bouchard față de Alexandra Dulgheru » Reacția incredibilă a celor două jucătoare

Eugenie Bouchard a susținut un meci demonstrativ împotriva fotomodelului Hannah Davis
Eugenie Bouchard a susținut un meci demonstrativ împotriva fotomodelului Hannah Davis

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 08:59

Eugenie Bouchard a oferit primul moment controversat înaintea partidei dintre Canada și România de la Fed Cup.

Jucătoarea aflată în topul WTA a refuzat să dea mîna cu Alexandra Dulgheru, justificîndu-și gestul destul de ciudat:

"Nu am nimic cu ea. Nu cred în ideea de a-i ura succes adversarei mele înainte de meci. După ce vom juca, îi voi strînge mîna, indiferent de ce se va întîmpla”.

“A fost puţin ciudat, pentru că ei au spus “shake hands”, iar ea nu a vrut. Decizia ei! A fost puţin ciudat momentul, dar fiecare se comportă cum vrea. Poate nu a dat bine pe cameră, dar nu ne deranjează“, a declarat Dulgheru la DolceSport.

Partida de Fed Cup Canada - România va avea loc în acest weekend la Arena Maurice Richard din Montreal, de la ora 20:00, în direct la DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Programul complet:
Sîmbătă, 18 aprilie, ora 20:00
Francoise Abanda – Irina Begu
Eugenie Bouchard – Alexandra Dulgeru
Duminică, 19 aprilie, ora 20:00
Eugenie Bouchard – Irina Begu
Francoise Abanda – Alexandra Dulgheru
Dabrowski/Fischman – Mitu/Olaru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
1584517535151394
Vlad Mircea Alexandrescu  •  22 Aprilie 2015, 17:33

A fost incorect din partea canadiencei, dar pana la urma noi am mers mai departe! Bravo DULGHERU&CO si succes in continuare!

10204206952794508
Ovisey Ovisey  •  22 Aprilie 2015, 11:00

Intr-adevar, gest putin cam ne-sportiv, ar trebui sa stim si motivul care sta la baza acestui gest. Pe de alta parte, poate se intampla asta si datorita perceperii noastre ca natie de catre ceilalti (cu atatia la Beciul Domnesc - la asa conducere, asa popor ! ). "Nu mai acuzati strainii, Ca ne taie domnitorii,..."

811569418921127
Stefan Idu  •  19 Aprilie 2015, 12:01

Va puteti depasi frica de esec, mergand cu incredere actionand ca si cum ar fi imposibil sa esuati. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract cu comision, Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul ''PROIECT'' la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (69)
Comentează