SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

VIDEO Gestul anului în sport? Ce a făcut Rafa Nadal imediat după victoria dramatică a Spaniei din Cupa Davis

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 17:43

Week-end-ul trecut a adus unul dintre cele mai spectaculoase dueluri din Cupa Davis din ultimii ani.

După o confruntare extrem de spectaculoasă, decisă în meciul 5 de David Ferrer, Spania a învins Germania și s-a calificat în semifinalele competiției, unde va da peste campioana en-titre Franța.

Meciul decisiv, cel dintre David Ferrer și Philipp Kohlscreiber, a fost catalogat rapid de fanii de pe Twitter drept "cel mai frumos și intens meci al anului".

După o partidă spectaculoasă de aproape 5 ore, Ferrer a adus victoria ibericilor, 3-2, într-o atmosferă entuziasmantă creată de fanii spanioli prezenți în Plaza de Toros din Valencia.

Imediat după ultimul punct al meciului, Rafael Nadal și întreaga delagație a Spaniei nu au declanșat sărbătoarea, alegând să meargă mai întâi pentru a-i consola pe omologii nemți.

Într-un videoclip care a devenit rapid viral pe rețelele de socializare, liderul mondial Rafael Nadal a fost surprins în timp ce îl consola pe neamțul Philipp Kohlscreiber, dărâmat după înfrângerea pe muchie de cuțit cu Ferrer.

Vezi și: Dezbaterea care împarte lumea tenisului » Reformă, nu revoluție! Ce schimbare masivă se pregătește la Cupa Davis

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează