SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

VIDEO Ilie Năstase, premiat într-o gală la New York! Românul a îngenuncheat în faţa lui Nadal, Djokovici, Federer, Borg şi McEnroe

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 24 august 2013 16:51

Fostul tenisman Ilie Năstase, primul lider ATP din istorie, şi ceilalţi sportivi care au ocupat prima poziţie în ierarhia mondială de-a lungul celor 40 de ani de la înfiinţarea clasamentului au fost onoraţi, vineri seară, în cadrul unei gale ce a avut loc la New York.

La evenimentul numit "No. 1 Celebration" au fost prezenţi, alături de Ilie Năstase, John Newcombe, Jimmy Connors, Bjorn Borg, John McEnroe, Ivan Lendl, Mats Wilander, Stefan Edberg, Jim Courier, Marcelo Rios, Carlos Moya, Yevgeny Kafelnikov, Gustavo Kuerten, Lleyton Hewitt, Juan Carlos Ferrero, Andy Roddick, Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovici.

Ilie Năstase a fost primul chemat pe scenă şi i-a întîmpinat cordial pe toţi ceilalţi mari jucători de tenis, rînd pe rînd, chiar punîndu-se în genunchi în faţa lui Bjorn Borg, John McEnroe, Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovici.

Evenimentul a fost organizat de ATP pentru a marca împlinirea a 40 de ani de la înfiinţarea ierarhiei mondiale.

Primul lider ATP a fost Ilie Năstase (23 august 1973). Din 1973 pînă în prezent, în fruntea ierarhiei mondiale s-au aflat 25 de jucători.

Sursa: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
vaalahul_aurolac_schizofrenic
vaalahul_aurolac_schizofrenic  •  26 August 2013, 11:50

UMILITOR...I`AS LUA TOATE DECORATIILE DACA AS FI FOST PRESEDINTE PLUS CA II LUAM SI BAZA DE TENIS...SA SE OCUPE DE EA UNUL MAI CU "CHOOAIE" AM SCRIS ASA SA NU FIU CENZURAT!!!

fan_stiinta
fan_stiinta  •  25 August 2013, 02:19
Postat de madskills pe 24 August 2013, 21:22

Oameni buni voi ati luat-o razna rau de tot. Defapt nu e vina voastra ca il stiti pe Ilie doar din povesti. Omul nu a fost deloc umil (Ilie si umilinta sunt ca baba si mitraliera), pur si simplu a facut asta la misto, ca sa mai destinda atmosfera. E "trademarkul" lui Ilie sa socheze lumea, de aia e preferat de printii arabi, Albert de Monaco si alte personalitati sa joace tenis cu ele. Este un adevarat showman, mereu a trait viata la limita dintre gluma si seriozitate. Ilie este poate cel mai frumos "nebun"al sportului si numai copiii internetului din ziua de azi interpreteaza gestul asta ca o nebunie cand defapt este o GLUMA

probabil ca si daca le sugea madularele, tot ca o gluma priveai gestul.. .Nu? Gluma are o limita, amice... Iar Ilie Nastase a depasit demult acea limita!

fan_stiinta
fan_stiinta  •  25 August 2013, 02:15

La prima vedere a acestor imagini, pot spune doar ca mi-e mie rusine de rusinea lui. Revazand imaginile (a doua oara) simt ca mi-e rusine ca sunt roman! A treia oara nu vreau sa le mai vad... ESTI PENIBIL ILIE! Ti-a zis-o bine Sumidica... "ESTI FOST MARE SPORTIV care ai imbatranit URAT".

Vezi toate comentariile (33)
Comentează