SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID OPEN

VIDEO Imagini inedite din Spania » Simona Halep a jucat un alt fel de tenis la Madrid

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2016 17:24

Organizatorii turneului WTA de la Madrid au provocat-o pe Simona Halep la un meci de tenis de masă, înainte ca românca să joace în runda inaugurală a competiției.

Filmulețul în care Simona și-a testat abilitățile la un alt tip de tenis a fost publicat pe contul oficial de Twitter al turneului, cu descrierea " Simona Halep trece fără probleme în runda următoare."

Numărul 7 WTA o va înfrunta în primul tur pe jucătoarea japoneză Misaki Doi. Cele două nu s-au mai întâlnit până acum în circuit.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
llight
llight  •  30 Aprilie 2016, 20:14

Germanul Nico Rosberg va pleca din pole position duminica cu incepere de la ora 15 in marele premiu al Rusiei la Formula 1 . Englezul Mark Selby si chinezul Marco Fu au disputat astazi cel mai lung frame din istoria campionatului mondial la snooker intr-un meci contand pentru semifinalele competitiei . Dupa 3 sesiuni scorul este egal 12-12 . In cealalta semifinala Ding Junhui este in premiera primul jucator chinez care accede intr-o finala de campionat mondial dupa ce a dispus de scotianul Alan McManus cu scorul de 17-11. Eduard Grosu va lua startul in turul Italiei la ciclism. Urmatoarea stire va fi despre Gigi Becali...fac pariu

dl.axinte
dl.axinte  •  30 Aprilie 2016, 18:51
Postat de robertino2 pe 30 Aprilie 2016, 18:24

Cu cat dati mai multe "stiri" despre Halep, Gigi, Reghe, MM si altii, cu atat va creste ura oamenilor fata de ei. Dar nu va duce capul.

...tu ce stiri vrei ? ..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robertino2
robertino2  •  30 Aprilie 2016, 18:28
Postat de knuty pe 30 Aprilie 2016, 18:26

***P*** *** ,e inedita si aia!!!ziaristi de nimica!!!In ce tara din lume sun mediatizati infractorii puscariasii,gen becali ,copos ???!!!!

De fiecare data cand dau o stire de genul asta*** ***. Din cand in cand si un blestem, se prinde ceva pana la urma. Ca de vorba buna se pare ca nu inteleg.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează