SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO INEDIT » Sofia Kenin, finalista Australian Open, alături de Kim Clijsters acum 15 ani: „Va fi o jucătoare bună”

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 22:34

Americanca Sofia Kenin (15 WTA, 21 de ani) s-a calificat în finala de la Australian Open 2020, după ce a trecut de favorita publicului și liderul mondial Ashleigh Barty (23 de ani), scor 7-6 (6), 7-5.  

  • Sofia Kenin - Garbine Muguruza, finala feminină de la Australian Open 2020, se va juca sâmbătă, de la ora 10:30, și va fi în direct pe Eurosport

Kenin va juca sâmbătă prima finală de Grand Slam din carieră, urmând a se duela cu Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA). Pentru a celebra performanța lui Kenin, cei de la WTA au publicat un video din 2005, în care americanca apare alături de Kim Clijsters.

Când avea doar 6 ani, Sonya, așa cum își spunea pe atunci, a avut parte de o supriză: campioana din Belgia a dus-o să vadă cum e în backstage la turneul de la Miami, undea putut cunoaște mai mulți jucători.

Va fi o jucătoare foarte bună”, a spus Clijsters despre Sonya când i-a prezentat-o lui Andy Roddick. Clijsters și Kenin s-a plimbat prin biroul de informații al turneului, pe terenul central, în sala de conferință și au urmărit un meci în care juca James Blake.

„Este minunat să vezi viitorul tenisului. Poate va fi una dintre staruri când eu voi fi acasă. Cred că este o șansă bună pentru ea să vadă cum este în spate la un turneu și mi-a făcut și mie plăcere”, a declarat Clijsters, deținătoare a 4 turnee de Grand Slam. 

VIDEO » Rezumatului meciului Sofia Kenin - Ashleigh Barty

Vezi și: 

VIDEO Simona Halep - Garbine Muguruza, decis la o lovitură! Momentul care a schimbat totul: „Ar fi putut însemna a doua finală la Melbourne”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  31 Ianuarie 2020, 23:23

Doar pentru aceasta filmare induiosatoare, merita incurajata Kenin si urmarita finala de la A.O. Fetita timida, sfioasa si curioasa din 2005 este a pus capat acum visului unei tari intregi de a vedea pe reprezentanta lor campioana ! Speram sa o invinga si pe Muguzuza in finala ! Daca va castiga trofeul ar trebui sa i-l inmaneze chiar cea care o tinea in brate in urma cu 15 ani, Kim Clijsters

persanu
persanu  •  30 Ianuarie 2020, 23:35

In sfarsit un articol de nota 10 . OMG , ce a fost cu voi ? *** *** ? Ș))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează