SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO Linişte, geniu la lucru! Roger Federer a reuşit două lovituri fantastice în primul tur de la Halle

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2015 13:34

Roger Federer a uimit asistența prezentă la turneul de la Halle, după ce a reușit două puncte spectaculoase.

Elevțianul, principal favorit la Halle, a jucat în turul I cu Philipp Kohlschreiber și a cîștigat meciul cu scorul de 7-6, 3-6, 7-6.

Cea mai tare a lovitură a meciului s-a petrecut în debutul setului decisiv cînd fostul lider ATP s-a apărat cu o lovitură senzaţională.

 

De asemenea, în primul set, la scorul de 4-2 pentru el, Federer a reușit o altă lovitură spectaculoasă. Elvețianul a servit, dar imediat după și-a pierdut echilibrul și a căzut.

Chiar dacă se afla la pămînt, Federer a reușit să lovească mingea venită de la adversar și s-a ridicat la timp. Chiar dacă a pierdut punctul, elvețianul a primit aplauze pentru reușita sa.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bakunin
bakunin  •  17 Iunie 2015, 01:55

Cind Federer va spune STOP voi inceta sa ma uit la tenisul masculin, la fel cum am facut cu cel feminin, cind s-a retras Hingis. Fara atingerea magiei, tenisul ramine o activitate utilitara, gen batut de covoare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează