SPORTURI  »  TENIS  »  PICTORIAL

VIDEO Making of cu Simona Halep! Detalii din culisele shootingului pentru revista Elle

Captură making of Elle +2   FOTO
Captură making of Elle

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 14:54

Simona Halep a acordat un interviu pentru revista Elle și a vorbit despre începuturile carierei în tenis.

Sursa citată a postat și câteva imagini inedite de la shootingul cu Simona Halep în care jucătoarea noastră părea destul de destinsă.

"Am fost un copil foarte timid. Mergeam la turnee și îmi era îmi era rușine să mă încălzesc înainte de meciuri. Mergeam undeva în spatele terenurilor și într-un colț mă încălzeam. Fetele care veneau din țări mai mari erau cu mai multă încredere, mult mai relaxate și obișnuite cu tot felul de lucruri. Fiind la început, eu eram mai reținută și mi-a luat ceva timp să mă dezgheț.

Acum nu mai sunt un copil. Am 26 de ani și am trecut prin multe în toți acești ani. Mă simt pregătită pentru viață, mi-a crescut încrederea în mine și de aceea am început să fiu altfel. Nu am cum să rămân la fel ca acum câțiva ani, mai ales că sunt foarte dornică să învăț.

Mereu am știut ce vreau în viață, dar nu stăteam prea bine la comunicare. Acum îmi este mai ușor și încerc să fiu și mai bine. Până la urmă, sensul vieții este să vezi cât de bun poți fi la toate capitolele", a declarat Simona Halep pentru Elle.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează