SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Maria Şarapova, principală adversară a Simonei Halep, a reuşit un punct fabulos la Roland Garros

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 02 iunie 2014 13:05

Multe puncte spectaculoase sînt în fiecare zi la Roland Garros, iar ziua de ieri a adus alte lovituri incredibile din partea jucătorilor prezenţi în capitala Franţei.

Murray a reuşit o lovitură incredibilă în meciul maraton cu Kohlschreiber, încheiată în decisiv, scor 12-10, iar ceva asemănător a reuşit şi Fernando Verdasco în victoria lejeră cu Richard Gasquet, scor 6-3, 6-2, 6-3.

Şi Maria Şarapova a făcut spectacol în duelul cu Sam Stosur, partidă în care rusoaica a revenit de la 0-1 la seturi şi a cîştigat 3-6, 6-4, 6-0. Simona Halep o poate întîlni pe Şarapova doar în finală, fiind pe partea opusă de tablou.

VIDEO cu cele mai tari puncte din ziua de ieri

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Iunie 2014, 18:14

frumoase schimburi. lobul nariei e no uno.

sandokhan97
sandokhan97  •  02 Iunie 2014, 16:19
Postat de xhrz pe 02 Iunie 2014, 15:03

Au fost sute de pagini scrise despre subiectul acesta, iar opinia multor campioane e că jucătoare precum Venus Williams sau Maria Șarapova își creează un avantaj prin țipătul foarte puternic. Unul din argumente era faptul că acel țipăt maschează sunetul făcut de mingea de tenis când e în contact cu racheta, acesta fiind diferit dacă e o lovitură normală sau un slice. În altă ordine de idei, chiar dacă multă lume expiră puternic atunci când lovește mingea, zgomotul produs de Șarapova este clar voluntar și are ca efect secundar agasarea adversarului. La fel cum nu e normal să-ți înjur adversarul direct la fotbal, și aici ar trebui să fie o limită a decenței.

nu stiu daca urletul ala de acopera sunetul mingii lovind racheta e asa de important, chestia e ca nu degeaba in timpul schimbului de mingi, spectatorii sunt rugati sa taca. tocmai pt a putea jucatoarele sa se concentreze asupra mingii. aici nu e fotbal sa poti juca cu 50k de fani urland. cand rage rusnaca imi vine mie sa inchid tv-ul d-apai adversarele. saracu Dimitrov, cred ca e surd

adi_stelistul
adi_stelistul  •  02 Iunie 2014, 15:46

Mergea cu Draganja au reusit break in setul decisiv contra favoritilor 3 (cei ce l-au scos pe Tecau). Poate merge Mergea :-) in semifinale.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează