SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

VIDEO Martina Navratilova, noi cuvinte superbe pentru Simona Halep: „E un ambasador grozav pentru tenisul feminin”

Succesul Simonei Halep la Wimbledon a lăsat lumea tenisului cu gura căscată // foto: Guliver/Getty Images
Succesul Simonei Halep la Wimbledon a lăsat lumea tenisului cu gura căscată // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 18:29

SIMONA HALEP // Nu mai e un secret că Martina Navratilova (62 de ani) e una dintre marile admiratoare ale Simonei Halep (27 de ani, 4 WTA). Fosta mare jucătoare din Cehia a oferit o serie de declarații măgulitoare despre sportiva noastră.

„Simona este foarte smerită! E plăcută de toate jucătoarele. Îşi respectă mereu adversarele, iar atunci când pierde sau câştigă este aceeaşi persoană. Este iubită în intreaga lume. Este un ambasador grozav pentru tenisul feminin în întreaga lume.

Pentru tenis, faptul că o avem pe Simona reprezintă o mare bucurie şi un mare câştig. Este un model pentru toată lumea, de la tineri până la jucătoarele din actuala generaţie”, a spus Navratilova, la Tennis Channel. 

Navratilova: „Ar fi o prostie să nu repete această mentalitate”

Navratilova și-a exprimat laudele pentru Simonei Halep și după victoria de la Wimbledon în fața Serenei Willliams (37 de ani, 9 WTA), scor 6-2, 6-2.  

„Câștigarea finalei de la Wimbledon în mai puțin de o oră și faptul că a pierdut doar patru game-uri în fața Serenei ar trebui să o facă pe Simona să înțeleagă faptul că este pe calea cea bună în ceea ce privește tenisul, dar și cum își controlează emoțiile și atitudinea. Dacă vrea să continue așa, trebuie doar să facă ce a făcut și contra Serenei. Floare la ureche, nu-i așa? Evident că nu, dar Simona nu trebuie sa facă ceva diferit.

Trebuie ca acum să aibă mai multă încredere în ea. Ei îi place să joace la siguranță, dar în finala de la Wimbledon a avut o atitudine pozitivă și ofensivă. Iar dacă totul a funcționat atât de bine împotriva Serenei, cum va funcționa împotriva celorlalte? Ar fi o prostie să nu încerce să repete acea mentalitate”, spunea Navratilova, într-un interviu acordat site-ului oficial al WTA.

Vezi și:

Halep nu poate pierde locul 4! Cum arată cursa pentru Turneul Campioanelor + ce poziții ocupă celelalte românce 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează