SPORTURI  »  TENIS  »  GSP LIVE

VIDEO Mihaela Buzărnescu dezvăluie dificultățile jucătorilor de tenis: „Dacă nu jucăm, nu câștigăm bani. Totul e o enigmă”

Mihaela Buzărnescu // FOTO: Guliver/GettyImages
Mihaela Buzărnescu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2020 13:15

Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 120 WTA) a vorbit la GSP LIVE despre cum este afectat tenisul de pandemia de coronavirus din lume.

Jucătoarea a dat detalii din circuit, despre cum se simt și cum se mențin în formă tenismenii, și a vorbit și despre alte turnee care pot fi anulate. 

Mihaela Buzărnescu: „Totul e o enigmă”

„Momentan sunt acasă. Azi cred că voi face ceva mișcare în casă și voi vedea ce ni se va spune. Să vedem dacă putem ieși sau trebuie să stam în casă. Acum totul e închis pentru tenis. Eu trebuia să plec la Charleston. Dar s-au anulat turneele pentru următoarele șase săptămâni. Eu deja cheltui din banii mei, de 6 luni de când sunt accidentată. Dacă nu jucăm, nu câștigăm bani. Doar cheltuim. Nu e perioadă deloc ușoară. Nu știm ce vom face. Sperăm să dureze doar 6 săptămâni și nu mai mult. 

Să vedem ce se va întâmpla cu Wimbledon și Roland Garros. Englezii spuneau că mai bine anulează turneul decât să se joace fără spectatori la Wimbledon. Cei de la Roland Garros spuneau că vor să se joace, dar nu e nimic sigur. Turneul de la Roma e anulat, e posibil să se anuleze și cel de la Madrid.

Totul e o enigmă! Toți suntem alarmați și încercăm să găsim o modalitate de a ne antrena. Toate centrele sunt închise. Măcar o oră de antrenamente trebuie să facem. Eu am jucat până ieri într-un balon, dar s-a închis și acolo. Nu știu unde am putea să mai jucăm. Asta ne scoate din formă”, a declarat Mihaela Buzărnescu la GSP LIVE.

 VIDEO / Cum ne apărăm de coronavirus 

Ce decizii au luat WTA, ATP și ITF 

  • Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a comunicat că toate întâlnirile de Cupa Fed din luna aprilie, inclusiv turneul final de la Budapesta, au fost amânate.
  • ATP a recurs la varianta de a suspenda toate activitățile timp de șase săptămâni, urmând ca turneele de la Indian Wells, Miami, Houston, Marrakech, Monte Carlo, Budapesta și Barcelona să nu se mai dispute. Asta înseamnă că circuitul masculin ar porni din nou începând cu 27 aprilie, cu turneele de la Estoril și Munchen. Deocamdată, ATP a comunicat că analizează felul în care nedisputarea acestor turnee va afecta clasamentul jucătorilor.
  • În circuitul feminin nu a luat o decizie unitară anunțând suspendarea fiecărui turneu în parte. Au căzut de pe listă, pe rând, Indian Wells, Miami, Guadalajara, Charleston,  Bogota și Stuttgart. Astfel că turneul de la Madrid ar putea fi primul pentru fetele din top.

VIDEO #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Citește alte știri din tenis: 

Margaret Court, luare de poziție controversată în cazul pandemiei de coronavirus: „Sângele lui Iisus ne va proteja”

Programul Simonei Halep în timpul pandemiei de coronavirus: „Nu prea poți pleca”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
164706384066767
Iris Cristian Jucan  •  19 Martie 2020, 09:33

Chiar o inteleg, cata amaraciune pe capul ei , sincer eu daca eram cred ca ma aruncam in gol de suparare . Oamenii mor pe capete in spital si spitalele cu personalul medical sunt supra solicitate si fetita asta saraca nu castiga bani , cheltuie din banii ei . Pe bune? ia sa vedem ce zice internetul draga despre banii tai ? Estimated Net Worth in 2020 $1 Million - $5 Million (Approx.), hmm eu cred ca e saracie lucie la ea acolo , ce caractere de oameni de 2 lei sincer . Nu mai cheltui draga pe alte tampenii si limiteaza-te deeocamdata la strictul necesar pentru a manca si a te mentine in forma , ca vad ca esti obisnuita sa cheltui mai mult decat are statul Roman bugetul . Cata nesimtire , in conditiile de acum sa declari asa ceva , eu daca eram reporter si imi zicea asta in fata ii dadeam cu microfonul in cap sa isi revina.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează