SPORTURI  »  TENIS  »  BOGOTA

VIDEO Moment șocant la meciul Anei Bogdan! Antrenorul a făcut-o praf pe teren: „Vrei să-mi pun rochia și să joc eu?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 15:28

Meciul dintre Ana Bogdan (124 WTA) și Sara Sorribes Tormo (79 WTA), scor 4-6, 6-4, 4-6, de la turneul din Bogota a avut parte de un moment șocant la care jucătoarea din România a fost martoră.

Iberica l-a chemat pe antrenorul German Puentes s-o ajute cu sfaturi, însă acesta și-a vărsat nervii pe propria jucătoare și a început s-o critice în termeni duri.

„De ce m-ai chemat? Vrei să-mi pun rochia și să joc eu? Sau vrei să-l chemăm pe tatăl tău să vină și să joace el? Tu trebuie să joci, tu trebuie să muncești. Nu te mai văita și pune mâna și muncește”, i-a transmis antrenorul ibericii, conform Periodista Digital.

Cu toate acestea, după meci Sara Tormo a avut doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului: „Pentru mine, German este ca un tată, iar eu sunt precum fiica lui. Nu eram profesionistă în acel moment, pentru că nu mă concentram. Nu aveam o atitudine bună.

El și-a făcut treaba profesionist și suferea pentru că eu nu mi-o făceam. E o persoană pe care o iubesc, iar el vrea să scoată tot ce e mai bun din mine. Datorită lui am făcut performanță. N-am luat discursul lui ca fiind unul negativ”.

Citește și:

Simona Halep, momentul adevărului! Pe ce loc ar fi în clasamentul considerat CORECT de americani » Surprize uriașe: Bianca Andreescu e pe 4, Serena Williams nu e în top 10!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
2102911679735264
Calin Radulescu  •  14 Aprilie 2019, 09:37

Antrenorul chiar nu-si descarca nervii, e foarte ok ca discurs in fata fetei... Pur si simplu ii spune adevarul... Omul, e adevarat ca e ceva unic in WTA, dar probabil nu depinde financiar de jucatoare sau e o relatie ceva mai apropiata cu ea sau cu familia... sunt rude poate... ca in tenis antrenorul de obicei e sclavul jucatorului pt ca e platit de jucator... Si nu-i poti spune angajatorului... esti de ***... esti varza... esti penibil... Halep are momente cand e absolut penibila, iti vine sa arunci cu o galeata de apa pe ea s-o trezesti... dar observ ca n-are nimeni curaj s-o corecteze in public desi are niste declaratii de tot rasul pt nr 1 WTA... Pierde cu o nimeni si spune ca e multumita de joc si se simte bine... Nu castiga nimic de la 6 luni si ea zice ca-i ok... Sa-i arate cineva cifrele ca e varza... Am vazut ceva ciudat nici parintii n-au curajul sa o critice sau sa sufle in fata ei...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.33
andrei.33  •  13 Aprilie 2019, 20:54

Socant. Cancan. Click-bait. Peste invelit. Misiune indeplinita.

jedela
jedela  •  13 Aprilie 2019, 20:19

Cartonas rosu pt tine jurnalist ratat. Si glugile de coceni sunt mai utile decat voi

Vezi toate comentariile (11)
Comentează