SPORTURI  »  TENIS  »  ACAPULCO

VIDEO Momente comice oferite de o jucătoare de tenis din România » A pierdut un set la zero, dar s-a distrat pe cinste cu antrenoarea: "Hai să cîntăm"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 22:51

Elena Bogdan a oferit un moment haios în timpul unui meci din turul doi de la Acapulco (Mexic). Sportiva noastră a pierdut primul set cu 0-6 în faţa Magdalenei Rybarikova şi a cerut ajutor din partea antrenoarei Nicole Melichar. 

Nu a părut că îi poate spune cu adevărat ceva folositor însă. Aceasta a venit lîngă Elena şi i-a zis: "Am microfon, aşa că hai să-i facem să rîdă. Putem să cîntăm ceva".

Sportiva noastră nu s-a putut abţine şi a început să rîdă, deşi situaţia jocului nu era prea fericită. Antrenoarea a continuat glumele:

"Nici nu ştiu ce să-ţi zic. Gîndeşte-te la creioane, jeleuri, îngheţată". Elena Bogdan a pierdut şi al doilea set, 2-6.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
van_daame
van_daame  •  01 Martie 2015, 07:54

"Momente comice oferite de o publicatie de sport din Romania. A pierdut timpul prin redactie dupa care s-a distrat pe cinste scriind un articol de doi lei." Tipa are 21 de ani. e chiar mai tanara decat Elena...ce antrenoare visati fratilor?

sakamoto
sakamoto  •  01 Martie 2015, 03:39

Faina fata Elena Bogdan! Pacat ca anii trec si nu prea s-a remarcat in lumea tenisului. La fel ca Raluca Olaru si Sorana Cirstea. Trei fete adorabile, talentate, dar nu-i destul pt marea performanta. Mai este nevoie de un ingredient, munca multa, multa de tot!

valyomanyd
valyomanyd  •  01 Martie 2015, 02:51
Postat de edy91 pe 01 Martie 2015, 00:08

Esti prost? Mai informeaza-te. Elena Bogdan e o jucatoare f buna de dublu si a participat la turneul de simplu la Acapulco pentru ca nu erau suficiente jucatoare pe tabloul principal. Si totusi a ajuns in turul 2, ceea ce nu-i rau. La dublu ea si cu antrenoarea, care de fapt e partenera ei de dublu, au jucat semifinala. Mai bine iti dai tu demisia din tara lui Nastase, Tiriac, Ruzici si Halep...

Ce faci domnule, plagiatul e interzis ! :)))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează