SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MADRID

VIDEO Nadal și Djokovici, victorii cu emoții la Madrid » Cei doi au supraviețuit unor bătălii epice și s-au calificat în optimi

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 20:52

Rafael Nadal s-a calificat astăzi în optimile de finală ale turneului de la Madrid, după victoria cu emoții obținută în fața lui Fabio Fognini. 

Spaniolul s-a impus greu, scor 7-6, 3-6, 6-4, după un meci strâns, care a durat două ore și cincizeci și nouă de minute.

Pentru un loc în sferturile turneului de la Madrid, câștigat de patru ori în carieră de iberic, Nadal se va duela cu australianul Nick Kyrgios.

Și Novak Djokovici a avut parte de un meci dificil, sârbul avansând în optimi tot în urma unei victorii obținută în trei seturi. 

Fostul lider mondial l-a învins pe Nicolas Almagro, reprezentantul gazdelor, scor 6-1, 4-6, 7-5, după un meci care a durat două ore și 17 minute. 

În decisiv, Djokovici a fost condus cu 0-3, însă a revenit și s-a impus în final cu 7-5.

Următiorul adversar al lui Djokovici va fi un alt spaniol, veteranul Feliciano Lopez.

Nadal și Djokovici sunt pe aceeași parte de tablou și se pot întâlni în semifinalele turneului de la Madrid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează