TENIS  ·  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Novak Djokovic. în lacrimi la Australian Open: „Kobe Bryant a fost mentorul meu! Era acolo când aveam nevoie de sfaturi sau sprijin”

Marti, 28 Ianuarie, 14:27

Novak Djokovic (32 de ani, 2 ATP) s-a calificat în semifinale la Australian Open, iar la finalul meciului a plâns când a vorbit despre Kobe Bryant, unul dintre bunii săi prieteni. 

  • Kobe Bryant, legendarul baschetbalist de la Los Angeles Lakers, a murit duminică noapte după ce elicopterul în care se află alături de alte 8 persoane, printre care și fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a prăbușit (Detalii AICI)

La începutul meciului, Nole a intrat pe teren cu o bluză pe care erau inițialele lui Kobe și numerele pe care le-a purtat la Los Angeles Lakers, 8 și 24. După victoria cu Milos Raonic, 6-4, 6-3, 7-6 (1), sârbul Novak Djokovic a vorbit, în lacrimi, despre Kobe Bryant, cel care l-a ajutat în momentele grele din carieră. 

+5 FOTO

FOTO: Guliver/GettyImages

Djokovic: „Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai mari sportivi din lume”

„Nu știu ce putem spune... Ne-a luat prin surprindere. A fost unul dintre cei mai mari sportivi din lume. Ne-a inspirat pe mine și pe mulți alții. Am avut noroc să am o relație apropiată cu el în ultimii 10 ani. 

Când aveam nevoie de un sfat sau sprijin, el era acolo pentru mine. A fost mentorul meu, prietenul meu. Este dureros să auzi ce i s-a întâmplat lui și fiicei lui”, a declarat Novak Djokovic. 

Citește și:  Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (3)

parpalache  •  28 Ianuarie 2020, 16:39

Acuma...Dumnezeu sa-l ierte!Dar tot nu pricep de ce il plange atata lume!Chiar daca era un"fost mare baschetbalist"!

ralffy_mr  •  28 Ianuarie 2020, 16:00

putin trist ca nu se discuta si de celelalte victime ...au fost si altii acolo!

cry_67  •  28 Ianuarie 2020, 15:54

Nole, un om cu caracter puternic si o inima imensa! Putini sportivi se pot bucura de aceste doua calitati! Capu' sus Nole! SRBIJA SRBIJA SRBIJA! KOSOVO JE SRBIJA!!!!!!

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1