SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Novak Djokovic. în lacrimi la Australian Open: „Kobe Bryant a fost mentorul meu! Era acolo când aveam nevoie de sfaturi sau sprijin”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 14:27

Novak Djokovic (32 de ani, 2 ATP) s-a calificat în semifinale la Australian Open, iar la finalul meciului a plâns când a vorbit despre Kobe Bryant, unul dintre bunii săi prieteni. 

  • Kobe Bryant, legendarul baschetbalist de la Los Angeles Lakers, a murit duminică noapte după ce elicopterul în care se află alături de alte 8 persoane, printre care și fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a prăbușit (Detalii AICI)

La începutul meciului, Nole a intrat pe teren cu o bluză pe care erau inițialele lui Kobe și numerele pe care le-a purtat la Los Angeles Lakers, 8 și 24. După victoria cu Milos Raonic, 6-4, 6-3, 7-6 (1), sârbul Novak Djokovic a vorbit, în lacrimi, despre Kobe Bryant, cel care l-a ajutat în momentele grele din carieră. 

FOTO: Guliver/GettyImages

Djokovic: „Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai mari sportivi din lume”

„Nu știu ce putem spune... Ne-a luat prin surprindere. A fost unul dintre cei mai mari sportivi din lume. Ne-a inspirat pe mine și pe mulți alții. Am avut noroc să am o relație apropiată cu el în ultimii 10 ani. 

Când aveam nevoie de un sfat sau sprijin, el era acolo pentru mine. A fost mentorul meu, prietenul meu. Este dureros să auzi ce i s-a întâmplat lui și fiicei lui”, a declarat Novak Djokovic. 

Citește și:  

LeBron James, mesaj răscolitor după dispariția lui Kobe Bryant: „Te rog să-mi dai putere din ceruri! Îți promit că voi duce mai departe moștenirea ta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
parpalache
parpalache  •  28 Ianuarie 2020, 16:39

Acuma...Dumnezeu sa-l ierte!Dar tot nu pricep de ce il plange atata lume!Chiar daca era un"fost mare baschetbalist"!

ralffy_mr
ralffy_mr  •  28 Ianuarie 2020, 16:00

putin trist ca nu se discuta si de celelalte victime ...au fost si altii acolo!

cry_67
cry_67  •  28 Ianuarie 2020, 15:54

Nole, un om cu caracter puternic si o inima imensa! Putini sportivi se pot bucura de aceste doua calitati! Capu' sus Nole! SRBIJA SRBIJA SRBIJA! KOSOVO JE SRBIJA!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează