SPORTURI  »  TENIS  »  ATP TOKYO

VIDEO Novak Djokovic l-a învins pe John Millman în finala de la Tokyo și a obținut trofeul cu numărul 76 din carieră

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 12:27

Novak Djokovic (32 de ani, 1 ATP) a trecut de australianul John Millman (30 de ani, 80 ATP) în finala turneului de la Tokyo, scor 6-3, 6-2.

Fără să forțeze, Nole și-a trecut în palmares trofeul cu numărul 76 după doar o oră și 10 minute de joc. Primul break al partidei a venit în game-ul cu numărul 4, când sârbul a returnat senzațional. Djokovic și-a păstrat serviciul până la finalul actului, apoi a început puternic setul secund. S-a desprins la 3-0 și i-a frânt orice speranță australianului.

Cu cele 500 de puncte obținut la Tokyo, Novak Djokovic își mărește avansul în fruntea ierarhiei mondiale. Sârbul are acum 10.365 de puncte, față de cele 9.225 ale urmăritorului Rafael Nadal. 

46 de victoriiare Novak Djokovic în 2019. Doar Daniil Medvedev, 54, și Rafael Nadal, 48, au mai multe.

Vezi și:

Simona Halep se retrage și de la Moscova » Final de an sub semnul întrebării pentru campioana de la Wimbledon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lionforever
lionforever  •  06 Octombrie 2019, 16:15

Bravo Nole!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează