SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

VIDEO Ostapenko e în finală la Miami! Letona impresionează la fel ca la Roland Garros, când a bătut-o pe Halep

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 09:21

Letona Jelena Ostapenko, locul 5 WTA, continuă forma bună și s-a calificat în finala de la Miami, învingând-o pe Danielle Rose Collins, locul 93 WTA, scor 7-6 (1), 6-2. Ultimul act al turneului se va juca sâmbătă, de la ora 20:00. 

Primul set a fost unul echilibrat. Fiecare jucătoare a reușit câte două break-uri, iar setul s-a decis în tie-break, acolo unde plusul de experiență al letonei a fost decisiv, cedând doar un punct. În setul doi, Ostapenko a început mai bine, făcând break în primul game și conducând până la final. La 5-3, Jelena a mai câștigat încă o dată pe serviciul adversarei, asigurându-și calificarea.

Venită din calificări, americanca Danielle Rose Collins, locul 93 WTA, a avut un traseu spectaculos, trecând de Irina Begu, Coco Vandeweghe, Dona Vekic, Monica Puig și Venus Williams.

În finală, Jelena Ostapenko o va întâlni pe Sloane Stephens. Americanca de pe locul 12 WTA a trecut în semifinale de Victoria Azarenka (Detalii aici).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
maxp
maxp  •  31 Martie 2018, 15:10
Postat de ludasmatyi pe 30 Martie 2018, 17:09

Esti cazut in cap...amesteci sezonul cu fazonul...habar nu ai de tenis conform analizei descrise ! Esti orbit de o singura jucatoare...sportul nu este nationalism !! Au fost,sint si vor fi jucatoare foarte bune,excelente cu zecile.Nu poti sa fii atat de unilateral,sa fii orbit doar de una dintre ele !! Intre nr. 1 si 20 poate nu existe nici o diferenta,doar norocul si clasamentul conjunctural-temporal. Jucatoarea de pe locul 100 lasa fara racheta pe cele din top 10 !! Ah,ca sint unele genii,este altceva,ca Stefi Graff,Chris Evert,M.Navratilova,Széles Mónika,Martina Hingis,dar ele au aratat nivelul lor de-a lungul carierei,cu putine sincope si nu au pierdut umilitor,nu au fost maturate de pe teren cu 6-0 /6-1 de adversare mult mai slab cotate,ca privighetoarea ta !

Bai omule, nu sunt unilateral deloc, Simona Halep era subiectul discutiei, atata tot. Nu sunt orbit de o singura jucatoare absolut deloc, bineinteles ca ea ma intereseaza cel mai tare, fiind singura romanca ce performeaza la nivelul cel mai inalt in acest sport. Voi sunteti orbiti de ea, astia care o tot dau ca nu e de top 10 si tot felul de baliverne. Eu n-am comparat-o pe Halep cu Graff sau Henin, ca nu exista comparatie, mi-as dori ca la finalul carierei sa se poata discuta despre astfel de comparatii, momentan nu, am zis eu altceva, ca sa ma acuzi ca sunt orbit de ea?! Dar sa vii sa zici ca acele jucatoare sunt acolo unde sunt din noroc... si eu sunt ala care bate campii?! Adica Ostapenko e tare, ea pentru 2 perforamte in cariera nu are noroc, dar Wozniacki si Kerber (ca sa nu o mai dau pe a noastra exemplu, sa nu mai zici ca sunt eu orbit) sunt acolo din noroc. Bai, tu te vezi ce zici, inainte sa-mi spui ca eu n-am treaba cu sportul asta?!

indolentu
indolentu  •  30 Martie 2018, 18:22
Postat de ludasmatyi pe 30 Martie 2018, 18:00

Si tu amesteci sezonul cu fazonul! Vorbesti aiurea:ce inseamna tihicovalact???Ce am eu cu Timisoara ? Eu vorbeam de tenis tu vorbesti cu totul altceva....*** !!

hooo nervosule ca nu ma sperii io vorbesc de aia ai tai si lasa abureala crezi ca daca ti au blocat astia contu cu tihi nu stie lumea cine iesti? :))))))

ludasmatyi
ludasmatyi  •  30 Martie 2018, 18:00
Postat de indolentu pe 30 Martie 2018, 17:13

iesti nervos tihicovalact?vezi ca timisoara va poate trimite luni unde va ie locu adica lanterna rosie pepsi

Si tu amesteci sezonul cu fazonul! Vorbesti aiurea:ce inseamna tihicovalact???Ce am eu cu Timisoara ? Eu vorbeam de tenis tu vorbesti cu totul altceva....*** !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează