SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZEN

VIDEO Probleme înainte de Australian Open: Maria Sharapova s-a retras în sferturi la Shenzen! Ce accidentare acuză

FOTO: facebook.com/ShenzhenOpenTennis
FOTO: facebook.com/ShenzhenOpenTennis

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 09:03

Rusoaica Maria Sharapova, locul 29 WTA, a abandonat în setul secund al meciului cu Aryna Sabalenka, locul 13 WTA, din sferturile turneului de la Shenzen, China, acuzând probleme la piciorul stâng.

Maria Sharapova a părăsit terenul în setul doi, la scorul de 6-1, 4-2 pentru bielorusa Sabalenka. Sharapova a acuzat probleme la piciorul stâng încă din startul partidei, purtând un bandaj pe coapsă.

În setul doi, după ce a cerut intervenția medicului, Sharapova a decis să abandoneze. La final, rusoaica a acuzat o accidentare la coapsa stângă. Astfel, rămâne de văzut dacă Maria Sharapova se va recupera la timp pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, care începe pe 14 ianuarie.

 

Aryna Sabalenka a acces în semifinale, acolo unde va juca împotriva lui Yafan Wang, locul 70, care a trecut de Monica Niculescu, locul 99.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  04 Ianuarie 2019, 17:17

Sharapova isi acuza adversara ca loveste mingea prea bine.. A fost o jucatoare mare, dar varsta isi spune cuvantul. Ar trebui sa se retraga, ar fi pacat sa devina penibila ca azi... Dupa parerea mea , nu a fost accident.

sakamoto
sakamoto  •  04 Ianuarie 2019, 12:28

Aryna Sabalenka este o tenismena de mare viitor. Are gabarit impresionant, determinare, este cu fiecare zi ce trece, tot mai buna. O adversara de temut pt o alta tenismena de mare viitor:Naomi Osaka.

dora
dora  •  04 Ianuarie 2019, 09:37

Prea multe accidentari, prea multe retrageri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează