TENIS  ·  WIMBLEDON

VIDEO Punctul anului? Rafael Nadal a pierdut meciul gigantic cu Gilles Muller, dar ceea ce a reușit în setul 2 rămâne în istorie!

Rafael Nadal la Wimbledon, foto: Guliver/gettyimages
Rafael Nadal la Wimbledon, foto: Guliver/gettyimages

Marti, 11 Iulie 2017

Rafael Nadal a fost eliminat în optimile turneului de la Wimbledon de luxemburghezul Gilles Muller, scor scor 3/6, 4/6, 6/3; 6/4; 13/15, dar punctul câștigat în setul al doilea, la 4-3, a uimit tenisul. 

Campionul de la Roland Garros era condus cu 1-0 la seturi și lupta pentru fiecare minge, când Gilles Muller s-a decis să scoată orice lovitură a spaniolului, chiar și două smashuri incredibile!

În buna tradiție a luptătorului care nu se lasă niciodată, Rafael Nadal a luptat până la capăt, iar reacția comentatorilor de limbă spaniolă a fost clară: "E punctul turneului!"Adelina Pestrițu și-a scos nunta la vânzare, dar nu i-a cumpărat-o nici o televiziune. Am aflat și motivul

Libertatea

Comentarii (3)

adi_stelistul  •  11 Iulie 2017, 08:14

Frumos, nu zic nu, dar si punctul lui Thiem cu Donaldson zic ca-i face concurenta. De aici: https://www.youtube.com/watch?v=em9_S2YZxXg

Mircea Serban  •  11 Iulie 2017, 07:52

Masina, oricat de perfetionata ar fi nu poate invinge OMUL iar, Muller a demonstrat inca o data aceasta! Nadal, un schizoid schimonosit de ura cu care joaca nu poate fi un exemplu decat pentru cei din puscarii!

Bali Crator  •  11 Iulie 2017, 07:14

Nadal este cel mai incrincenat si schimonosit jucator de tenis, joaca cu ura, isteric, parca omoara un taur in corida, este oribil, dizgartios cu ticurle lui de la servici. Ma bucur enorm ca l-a batut un cvasianoinom pe acest hell-boy *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:30 Tenis, ATP

Turneul din Hamburg

Digi 2, Telekom 3
14:00 Tenis, WTA

Turneul din Jurmala

Digi 2
14:05 Ciclism

Turul Franței

Eurosport
16:40 Scrimă

CM: Budapesta

Eurosport 2
17:00 Tenis, WTA

Turneul din Palermo

Digi 3
Program TV complet

Liga 1