SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO Rafael Nadal, tot mai aproape de retragere? Declarații îngrijorătoare ale unchiului său + statistică șocantă pe hard

Rafael Nadal s-a accidentat la genunchiul drept la Indian Wells // FOTO: Reuters
Rafael Nadal s-a accidentat la genunchiul drept la Indian Wells // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 14:08

Rafael Nadal, 32 de ani, 2 ATP, a continuat și în acest an seria negativă a problemelor medicale. Ibericul s-a accidentat la genunchi la Indian Wells și a ratat supermeciul cu Roger Federer, 37 de ani, 4 WTA, revenirea lui pe teren fiind programată pentru turneul pe zgură de la Monte Carlo, care începe pe 13 aprilie. 

Toni Nadal, unchiul și fostul antrenor al lui Rafael, a vorbit în publicația El Pais despre problemele fizice ale nepotului său.

„Rafa vrea să continue să joace, în ciuda problemelor lui fizice. Nimeni nu știe până când. Poate pentru încă doi sau trei ani. Ce vreau să spun e că Rafael nu este un jucător de tenis, ci o persoană accidentată care joacă tenis. E foarte dificil”, a declarat antrenorul care i-a direcționat nepotului său primii pași în tenis. 

33 de aniva împlini Rafael Nadal pe 3 iunie

Nadal, bilanț horror pe hard

Deși Nadal a continuat să domine autoritar în ultimii doi ani pe zgură, problemele fizice i-au dat mari bătăi pe hard, în teorie suprafața care îi întrebuințează cel mai mult pe sportivi. 

O statistică absolut șocantă arată că ibericul s-a retras în timpul sau înaintea unui turneu la 13 dintre ultimele 16 competiții jucate pe suprafață dură. 

A început antrenamentele pentru zgură

Nadal a ratat semifinala cu Federer de la Indian Wells, s-a retras și de la Miami, dar pare să se fi vindecat în urma accidentării suferite la genunchiul drept în California. 

Zilele trecute, ibericul a reluat antrenamentele pe zgură în Mallorca natală, postând câteva videoclipuri pe conturile sale de social-media. 

Vezi și: FOTO + VIDEO Roger Federer țintește recordul SUPREM din ATP: cât mai are până îl depășește pe legendarul Jimmy Connors

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1259654057416332
Ion-Cristea Octavian  •  05 Aprilie 2019, 00:23

Federer locul 4 WTA? A facut schimbare de sex? Sau autorul o suspectează si pe Serena de lucruri necurate...

schwartz69
schwartz69  •  04 Aprilie 2019, 18:04

Ziceti voi asa : '' Toni Nadal, unchiul și fostul jucător al lui Rafael...'' Serios ? Unchi-su a fost si jucatorul lui ? Da barbut , sau de ce ? :)))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează