SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

VIDEO Roger Federer nu exclude varianta retragerii: „Mă întristează uneori, dar în orice moment cariera poate fi gata!” » S-a retras de la Paris, dar vrea Turneul Campionilor

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2019 12:44

Roger Federer (3 ATP) a câștigat trofeul de la Basel după o finală cu australianul Alex de Minaur (18 ATP), scor 6-2, 6-2. 

Ajuns la 38 de ani, Roger aduce în discuție din ce în ce mai des iminentul moment al retragerii. 

„Nu e o problemă că sezonul e aproape gata. Mai grav e faptul că și eu sunt aproape de finalul carierei. Simt că totul s-a petrecut atât de rapid. Asta mă întristează uneori, dar știu că voi fi pregătit când va veni momentul. Știu că totul se poate termina rapid. O accidentare, să se întâmple ceva cuiva din familie. De asta trebuie să am perspectiva retragerii. Oricând poate fi gata”, a declarat Federer într-o conferință de presă. 
 

20 de trofeede Mare Șlem are Roger Federer în palmares, record în circuitul masculin

Vrea Turneul Campionilor!

Federer s-a retras de la Paris Master. Elvețianul vrea să își păstreze energia pentru Turneul Campionilor de la Londra, între 10 și 18 noiembrie. 

Scopul meu în acest final de an este să fiu sănătos pentru Turneul Campionilor de la Londra. Am fost aproape să câștig tituluri importante în 2019, la Indian Wells, Wimbledon. Mi-ar plăcea să obțin ceva important, iar competiția asta sigur este”, a spus Federer.

Cele mai spectaculoase lovituri reușite de Federer la Basel

Vezi și:

Martina Navratilova a analizat șansele fiecărei jucătoare: „Dacă îmi spunea cineva asta, aș fi zis că glumește! Sunt niște povești interesante”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează