SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

VIDEO S-a stabilit prima finalistă de la Miami » A pierdut primul set, dar a revenit entuziasmant și s-a calificat în prima finală după 6 luni

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2018 22:00

Sloane Stephens (12 WTA) s-a calificat în această seară în finala turneului Premier Mandatory de la Miami. 

În penultimul act, deținătoarea titlului de la US Open a învins-o pe bielorusa Viktoria Azarenka (186 WTA), o altă jucătoare care a fost în formă bună la Miami. Americanca s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1 după două ore și nouă minute de joc.

Azarenka a dominat clar primul set și nu i-a dat prea multe șanse adversarei sale, impunându-se cu 6-3.

Din setul doi, Stephens a ridicat complet nivelul jocului și a profitat și de o scădere de intensitate a Azarenkăi. Americanca a câștigat setul secund cu 6-2, decisivul fiind o simplă formalitate, 6-1. 

Va fi prima finală a lui Sloane Stephens după titlul cucerit la US Open. De atunci, americanca s-a confruntat cu o serie de accidentări și a evoluat departe de cea mai bună formă. Stephens are un procentaj perfect în finalele jucate până acum în carieră: 5 disputate, toate câștigate. 

În finală, Sloane Stephens va juca cu învingătoarea partidei dintre Jelena Ostapenko și Daniele Rosse Collins. Partida se joacă vineri dimineața, de la ora 04:00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
maxp
maxp  •  30 Martie 2018, 13:02
Postat de ludasmatyi pe 30 Martie 2018, 10:34

Omule vorbesti paralel cu realitatea !! Amesteci soarele cu intunericul.Daca vrei sa comentezi gandurile altor oameni si nu articolul sau realitatea,macar sa citesti mai atent si sa interpretez intr-un mod corect si inteligent .Sa nu crezi ca ai dreptate daca esti prohalep sau unilateral !!Inca ceva: sa nu amesteci WTA cu ATP ca te faci si mai de ras !!

Deci din tot top 10 feminin, tu o vezi pe Ostpenko singura care isi merita locul acolo si eu vorbesc paralel cu realitatea?! Bun, in mare sunt de-acord cu ce zici, clasamentul nu e sfant, faptul ca Serena si Azarenka sunt pe nicaieri in clasament nu le face cu nimic mai slabe ca majoritatea din top 10, sunt multe jucatoare care sunt in afara top 100 si le pot face fata unora din top 10... e perfect adevarat, dar de la asta la a veni si supraaprecia sau desconsidera anumite jucatoare e cale lunga. Orice jucatoare pana pe la to 400 WTA e jucatoare profesionista si de multe ori diferenta e facuta strict de experienta. Cam asa a aparut Collins, dar cine a mai vazut-o jucand si are cat de cat ochi pentru sportul asta, nu a cascat prea mult gura dupa performanta de la Miami. Asta nu inseamna ca aceasta Collins e peste jucatoarele din top 10, mai are mult de munca pana acolo. La baieti e la fel, din pacate va credeti destepti si nu observati, multi, ca defapt circuitul masculin e in declin, nu cel feminin, dar ma rog, vei spune iar ca sunt rupt de realitate. Dar iti garantez ca asa e. Revenind la Ostapenko, e cam singura din top 10 care chiar nu e de top 10, rezultatele o si arata. Faptul ca unora va plac alea care bubuie mingi e strict impresia voastra artistica, n-are nicio legatura cu realitatea. Ostapenko are o groaza de carente in joc, nu degeaba face un turneu mare pe an. Are anumite atuuri care ii permit sa scoata rezultate in perioade bune, e departe de tot de top insa.

maxp
maxp  •  30 Martie 2018, 12:54
Postat de Andrei Demsa pe 30 Martie 2018, 10:51

Clasamentul arata doar cine aduna puncte mai multe , cine isi apara punctele adunate sezonul anterior , cine castiga mai mult la turneele importante , constanta jucatoarelor si cum isi pastreaza inteligent sanatatea

Exact! Vorba ta, neinteresant, nu inteleg unde bati.

10209797954731586
Andrei Demsa  •  30 Martie 2018, 10:56
Postat de maxp pe 30 Martie 2018, 10:24

Bai, voi sunteti nebuni?! Zi-mi acum te rog ca si Coric si Carreno Busta demonstreaza ca defapt Federer e fix pix la baieti, defapt ei sunt adevaratii numero uno ca au performat la Miami. Da auzi, daca tot sunt asa tari Stephens, Ostapenko, Osaka... la Australian Open n-au avut chef, sau care a fost problema? Bai nene, normal ca au jucat mai bine ca Wozniacki si Halep, dar Wozniacki, Halep, Kerber, n-au aratat nimic din ce au aratat la AO. Adica nivelul lor de la AO a fost muuult peste ce se joaca la Miami. Pai Halep inclusiv la Indian Wells a facut o semi-finala, cu un joc de un nivel atata de scazut... Stephens si cand joaca bine se chinuie sa prinda faze finale, adevaratele jucatoare sunt greu de batut si atunci cand joaca prost. Clasamentul este cat se poate de sugestiv, sigur, mai sunt scapari, dar nu acolo sus. Inca Kerber nu e suficient de sus, dar va urca, Azarenka mi se pare si ea de un loc in top, iar una ca Ostapenko nu are ce cauta pe acolo. Dar consider ca nici nu mai sta mult.

Neinteresant

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close