SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

VIDEO S-a văzut tot! Djokovic și soția sa au uitat camera pornită » Reacția surprinzătoare a Jelenei: "Unde îți sunt manierele?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 18:33

Novak Djokovici a fost protagonistul unei întâmplări amuzante astăzi, în timpul unui antrenament desfășurat la Acapulco, acolo unde sârbul urmează să dispute următorul turneu. 

Preț de câteva zeci de minute, antrenamentul numărului 2 mondial a fost filmat de către soția acestuia, Jelena.

La finalul sesiunii de antrenament, Nole s-a apropiat de cameră pentru a transmite un mesaj fanilor de pe rețelele de socializare, însă a uitat să-i mulțumească și soției sale, cea care l-a filmat în timpul antrenamentului.

Pe un ton ridicat, aceasta i-a reproșat soțului său: "Unde îţi sunt manierele? «Mersi, draga mea, mersi». Nu era chiar aşa de complicat de spus", a fost replica tensionată a Jelenei, care nu și-a dat seama însă că a uitat camera pornită. 

Recent, cei doi au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil. Nole și Jelena mai au au băiat, Stefan, în vârstă de doi ani și jumătate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează