TENIS  ·  ATP

VIDEO Scandalos! Moment penibil în tenisul mondial, cu arbitrul Gianluca Moscarella: „Ți-e cald? Ești foarte sexy!”

Joi, 03 Octombrie 2019, 11:23

Arbitrul de scaun Gianluca Moscarella a scandalizat pe toată lumea la turneul ATP Challenger de la Florența, care s-a desfășurat săptămâna trecută. 

La un moment dat, în timpul meciului dintre Enrico Dalla Valle (21 de ani, 435 ATP) și Pedro Sousa (31 de ani, 115 ATP), câștigat de portughezul Sousa, scor 7-5, 4-6, 6-4, el i s-a adresat într-un mod total nepotrivit uneia dintre fetele de mingi: „Ești foarte sexy”. Pentru ca mai târziu să pluseze: „Ți-e cald?”.

Mai mult, arbitrul i-a și dat sfaturi unuia dintre jucători, un lucru interzis clar de ATP: „Stai concentrat! Haide! În două minute ar trebui să închei meciul! Ar trebui să câștigi cu 6-1, 6-1, ai avut 45 de mingi de break”. 

Arbitru încă din 2010, Gianluca Moscarella a fost suspendat de către ATP ca urmare a gesturilor sale din turneul de la Florența. 

Moscarella a mai avut probleme acum 5 ani, cu o angajată ATP: „Mi-a spus că vrea să facă sex cu mine”. Replica lui deplasată a șocat pe toată lumea: „M-a provocat cu sânii ei mari și cu fundul mare”.

Vezi și: 

VIDEO Imagini șocante la Beijing! S-au băutut la un meci de tenis de la China OpenCosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (6)

cneius  •  09 Octombrie 2019, 15:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stfb  •  03 Octombrie 2019, 16:16

zici ca-i Bourvil

stfb  •  03 Octombrie 2019, 16:13

Albii nu mai au voie sa se adreseze femeilor , sa le agate sau sa faca sx cu ele si eventual sa se imulteasca , deoarece toxic masculinity, metoo, rasism ,sxsim si white supremacy . Acum este incurajat si i se permite doar lui *** , doar m*** poate sx ,restul-*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1