SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Serena Williams, victorie în primul meci din 2020! Maria Sharapova, eliminată în trei seturi

Articol de - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 19:16

Serena Williams și Maria Sharpova, două dintre personajele ultimilor ani în circuitul WTA au pornit 2020 în mod diferit, Williams cu o victorie, Sharapova cu o înfrângere.

Serena Williams (10 WTA) a debutat în noul sezon la Auckland, unde ieri a învins-o pe Camila Giorgi (99 WTA) cu 6-3, 6-2. „Cred că am jucat un meci solid. Am stat departe de circuit multă vreme și e un start bun. Faptul că am evoluat mai întâi la dublu aici m-a ajutat mult, în special cu serviciul", a spus americanca în vârstă de 38 de ani.

Ea nu mai evoluase de la US Open 2019, iar primul meci al sezonului a fost luni, la dublu, unde face pereche cu daneza Caroline Wozniacki. În turul următor, ea o va întâlni pe compatrioata sa, Christina McHale.

Nici Maria Sharapova nu mai jucase vreun meci de la US Open și a intrat pe teren la Brisbane contra americancei Jennifer Brady (53 WTA). Rusoaica în vârstă de 32 de ani, care a primit un wild card pentru a intra pe tablou, ea ocupând poziția 147 în clasamentul WTA, a părăsit terenul învinsă în trei seturi, 3-6, 6-1, 7-6 (3). 

  • foto: Guliver/Getty Images

Citește și:

Stefanos Tsitsipas, reacție după ce și-a lovit tatăl cu racheta: „Poate o să fiu pedepsit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  07 Ianuarie 2020, 21:52

GSP nu scrie un rand despre tenismenele din Romania care incepand din 4 ianuarie au participat la diferite turnee din Australia si China. De exemplu Olaru si Niculescu s-au calificat la dublu (partenere diferite) in sferturi la Shenzhen. Ne intoxica cu fostul puscarias si fals crestin Becali. Asa intelege GSP sa promoveze sportul romanesc si sa "educe" tanara generatie !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează