SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Sharapova rămâne coșmarul româncelor » Victorie în două seturi pentru rusoaică, în meciul jucat la Shenzhen

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 01 ianuarie 2018 10:21

Mihaela Buzărnescu (56 WTA) a pierdut meciul disputat împotriva rusoaicei Maria Sharapova (59 WTA) în primul tur al turneului WTA de la Shenzhen, scor 6-3, 6-0.

Deși în primul set românca a reușit să facă prima break, la 2-2, Buzărnescu și-a pierdut apoi serviciul de două ori la rând, iar Sharapova și-a trecut în cont primul set după 48 de minute.

În actul secund, Mihaela nu a mai rezistat presiunii puse de adversară pe propriul serviciu și a cedat fără a mai câștiga vreun game.

 

Shenzhen Day 2 | Sharapova vs. Buzarnescu | Sharapova Match Point

Maria Sharapova beats Mihaela Buzarnescu 6-3, 6-0 to make the second round in Shenzhen!

Posted by WTA on Sunday, 31 December 2017

Pentru Maria Sharapova urmează confruntarea cu Alison Riske din turul secund, jucătoare pe care a învins-o în precedentele două dispute.

Sharapova și Halep se află pe jumătăți diferite de tablou și s-ar putea întâlni abia în finala turneului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
bulletproof
bulletproof  •  02 Ianuarie 2018, 01:13

@1518... 11.26 Ii spune hawk-eye, [hokai] sistemului respectiv, adica 'ochi de șoim', bro !!! Referitor la MASHA, este cea mai buna, iar anul asta o va readuce pe locul I !!!

merace
merace  •  01 Ianuarie 2018, 17:19

Cosmarul romancelor ramane GSP, cand femeile ce titluri gasesc barbatii lor acolo! :D

1581870215401957
Andronic Popovici  •  01 Ianuarie 2018, 11:26

esti rautacios ,cine stie ,daca la 3-4 in primul set nu i se permitea de arbitru Mariei ,sa verifice prin focay mingea Mihaelei de pe linia de fund ,unde in urma returnarii mingea rusoaicei a iesit afara in tusa Miha avea avantaj, acolo sa rupt jocul ,de acolo sa pierdut de tot . Nui nimic Miha ,am vazut niste lovituri la tine care mau impresionat ,dai inainte ca poti ,succes si bafta multa

Vezi toate comentariile (4)
Comentează