SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

VIDEO Shot of the day! Simona Halep a reușit o lovitură cum rar se vede în tenisul feminin

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2016 08:53

Simona Halep s-a calificat în turul III al turneului de la Miami după ce a învins-o categoric pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 36 WTA, scor 6-3, 7-5.

Simona s-a aflat în permanență la conducerea meciului și a oferit multe lovituri spectaculoase. În primul set, la scorul de 2-2, Halep a reușit cea mai frumoasă lovitură a partidei.

După un schimb lung de mingi, Halep a câștigat punctul cu o lovitură de rever, în lung de linie, din săritură. Asemenea lovitură este rar întâlnită în circuitul WTA, iar în tenisul masculin, Gael Monfils are deseori lovituri de acest gen.

Vezi aici video

În turul III al turneului de la Miami, Simona Halep se va duela cu Julia Goerges.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  26 Martie 2016, 08:53

ftwraku, daca te referi la Flavia Pennetta, ai facut o dubla greseala (ca tot vorbim de tenis): 1. NU A CASTIGAT FINALA CU SERENA, intrucat aceasta fusese deja eliminata de Vinci, in semifinala; 2. NU S-A RETRAS ATUNCI, a jucat si la Turneul Campioanelor. Inainte sa ne tot aburesti cu fel de fel de chestii...incearca sa te mai ducumentezi.

ftwraku
ftwraku  •  25 Martie 2016, 22:01

face sportul o minciuna***

ftwraku
ftwraku  •  25 Martie 2016, 21:58

You got schooled. Session is over.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează