SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

VIDEO și FOTO Franța este câștigătoarea ediției din 2017 a Cupei Davis! Imagini emoționante

FOTO: Reuters +15   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 19:48

Lucas Pouille (18 ATP) l-a învins pe Steve Darcis (76 ATP), scor 6-3, 6-1, 6-0 și a adus trofeul Cupei Davis echipei din Hexagon.

Franța s-a impus cu scorul de 3-2 în fața Belgiei, victoria obținută ieri de Gasquet și Herbert în dauna perechii Bemelmans/De Loore dovedindu-se decisivă. Victoriile obținute de David Goffin nu au fost suficiente pentru belgieni. 

Francezii prezenți în sala din Lille au creat o atmosferă incandescentă, imaginile cu intonarea imnului, de la final, fiind concludente:

David Goffin a confirmat forma excelentă pe care a etalat-o la Turneul Campionilor, unde a pierdut în finală în fața noului număr 3 ATP, Grigor Dimitrov. Goffin a început timid meciul cu Tsonga, fiind nevoit să salveze nu mai de 6 mingi de break în primul set. 

10 trofee
are Franța în Cupa Davis, egalând Marea Britanie pe poziția a 3-a. Primele două locuri sunt ocupate de Statele Unite ale Americii (32 ) și Australia (28)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mokinio
mokinio  •  27 Noiembrie 2017, 07:44

Chiar NU comenteaza niciun jurnalist comportamentul "civilizat" al francezilor in aceasta finala?Daca ne comportam noi asa, ar fi maturat totata Europa si toti jurnalistii cu noi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează