SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

VIDEO Simona Halep a început antrenamentele la Madrid » Imaginile surprinse azi în complexul „Caja Mágica”

Simona Halep s-a antrenat astăzi la Madrid // Sursă foto: Twitter Mutua Madrid Open
Simona Halep s-a antrenat astăzi la Madrid // Sursă foto: Twitter Mutua Madrid Open

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2019 18:29

Simona Halep, 27 de ani, 3 WTA, a ajuns astăzi la Madrid, iar azi a efectuat deja primul antrenament în superbul complex de la Caja Mágica.

Organizatorii turneului unde Simona Halep s-a impus de două ori, în 2016 și 2017, au postat un clip video de la antrenamentul româncei: 

 

„Mă simt bine, m-am antrenat foarte bine după Fed Cup, meciurile din Franța m-au ajutat foarte mult la încredere, consider că sunt pregătită pentru acest sezon de zgură, însă nu am de unde să ştiu cum va fi. Este cea mai bună parte a anului pentru mine şi sper ca şi anul acesta să fie la fel.

Am fost acasă cu familia şi am stat cu cei dragi foarte mult timp, mi-am reîncărcat bateriile şi sunt gata să plec, sunt pregătită. Turneul de la Madrid este unul special pentru mine. Am câştigat de două ori, totul este special şi mă simt ca acasă.

Mi-a plăcut tare mult de fiecare dată să joc la Madrid, terenul este foarte bun, vin mulţi prieteni să mă susţină şi este un loc special, de aceea am şi jucat bine în trecut” Simona Halep, înainte de plecarea la Madrid

Perioada următoare va fi una extrem de importantă pentru fostul lider mondial. Halep are de apărat nu mai puțin de 2.800 de puncte la turneele de la Madrid, Roma și Roland Garros.  

În 2018, Halep a jucat finală la Roma, pierdută în fața Elinei Svitolina, în timp ce la Madrid s-a oprit în sferturi anul trecut, învinsă de Karolina Pliskova. 

Vezi și: Simona Halep e considerată favorită la Roland Garros de Justine Henin: „Trebuie să fii un jucător complet pe zgură, iar ea e foarte puternică”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
267890
267890  •  04 Mai 2019, 10:27

Osaka va juca cu Cibulkova iar Halep cu un no name din calificari. Ciudat, nu? Si inca o intrbare. Ce cauta Halep in top 10? Alta intrebare. Cum de se mentine Halep in top 10?

tatiana19
tatiana19  •  03 Mai 2019, 14:19

Succes Simona!

347655969058390
Ion Popescu  •  01 Mai 2019, 19:09

Succes Simona, fara accidentari !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează