SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZHEN

VIDEO Simona Halep începe anul în forță! Cum arată antrenamentul ei înaintea debutului la Shenzhen

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 18:28

Simona Halep va debuta luni la turneul de la Shenzhen, unde e principala favorită, însă până atunci se pregătește intens în sala de forță.

Jucătoarea noastră s-a antrenat astăzi sub ochii antrenorului australian Darren Cahill, iar apoi imaginile au fost postate pe pagina de Facebook Simona Halep Fan Space.

Simona va juca la Shenzhen cu Nicole Gibbs, locul 110 WTA, iar dacă va trece de jucătoarea din SUA o va întâlni pe învingătoarea dintre Ying-Ying Duan și Evgeniya Rodina.

De altfel, România are 5 reprezentante pe tabloul principal de la Shenzhen: Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu şi Ana Bogdan.

Citește și: S-au anunțat orele la care vor evolua jucătoarele noastre la Shenzhen! Begu și Niculescu deschid turneul + Când va concura Halep

 

REPOST via Simona Halep - Instagram Story #SimonaHalep #CHAMPION #LosHalepeños

Posted by Simona Halep FanSpace on 30 Decembrie 2017
 

Campioana noastră se antrenează intens în sala de forță sub atenta supraveghere a lui Darren Cahill

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
gizeh
gizeh  •  31 Decembrie 2017, 08:37

Forza Halepeño! ... Baftă în anul ce începe !

merace
merace  •  30 Decembrie 2017, 19:39

HAI SIMONA! La Shenzen singura adversara redutabila pentru Simona poate fi doar Ostapenko, dar cred ca Simona deja stie cum sa treaca de ea, daca o intalneste in finala, ca a trecut deja recent, la Beijing in octombrie. Dar orice debut de sezon e dificil. Sper doar ca Simona sa fie in forma dupa recentele victorii din turneul demonstrativ de la Hua Hin cu Konta si Ka.Pliskova.

497719990608667
Lenuş Panțiru  •  30 Decembrie 2017, 19:36

Nu i rea deloc!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează