TENIS  ·  SIMONA HALEP

VIDEO Simona Halep povestește cum s-a apucat de tenis în cea mai recentă reclamă Nike: "Așa am ajuns unde sunt astăzi"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Marti, 18 Decembrie 2018, 18:29

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) este eroina celei mai recente reclame a sponsorului tehnic Nike. Liderul WTA rememorează clipa în care a luat contact cu tenisul, aparent fortuit. 

"Fratele meu juca tenis, iar eu doar am mers cu el pe teren. Eram acolo doar să îl văd. Am luat racheta, am pătruns pe teren, iar antrenorul a spus că ar fi o idee bună să mă antrenez. Așa am ajuns unde sunt astăzi.

Sunt extrem de competitivă, dar iubesc sportul ăsta. Trebuie să vezi unghiurile, trebuie să construiești lucruri pe teren, să descoperi constant lucruri noi. Cel mai important este că în fiecare săptămână poți da restart.

În decembrie am reluat pregătirile, m-am antrenat zilnic, am stat în sala de forță, m-am pregătit pentru a fi mai puternică. Explozia este foarte importantă pentru mine. Sunt o jucătoare rapidă", povestește Halep în clip. 

 

Vezi și: 

VIDEO Execuția Simonei Halep a fost votată cea mai frumoasă lovitură a anului!Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19”. Lipsește un element important

Libertatea

Comentarii (2)

Adrian Stanca  •  20 Decembrie 2018, 00:52

Bă băiatule nu mai fii rău, tu ce ai realizat în viața asta? Ei au muncit în fiecare zi și încă muncesc și au realizat multe în viață, mulțumită lor suntem cunoscuți în lume, pun pariu că nu vorbești tu engleză deloc mai bine decât ea așa că fii mai umil și concentrează-te asupra ta mai mult...tipic românesc

knuty  •  18 Decembrie 2018, 19:12

Cand asta si Hagi incep sa vorbeasca e distractie TOTALA!!!Csacadorii rasului!!!S-ar putea umple carti cu prostiile spuse de acesti ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1