SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

VIDEO Simona Halep și-a aflat adversara de la Dubai » O va înfrunta pe Ons Jabeur, una dintre cele mai spectaculoase jucătoare din circuit

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2020 17:04 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 12:16

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) va juca în turul secund de la Dubai cu tunisianca Ons Jabeur (45 WTA). 

Simona Halep, principala favorită de la Dubai în absența australiencei Ashleigh Barty, a avut primul tur liber la turneul Premier de la Dubai. Românca va debuta miercuri împotriva lui Ons Jabeur.

Jabeur a trecut astăzi de americanca Alison Riske (18 WTA), la finalul unui meci epuizant. Tunisianca s-a impus la tie-break în primul act, dar a clacat complet în partea secundă. A comis greșeală după greșeală și a cedat 1-6. Cu energia la un nivel scăzut, forțându-se să ajungă la fiecare minge, Ons a găsit însă soluția împotriva jocului tern al adversarei, ajutată și de un procentaj excelent al primului serviciu, 86%.

VIDEO // Ons Jabeur, victorie cu Riske

Jabeur, 1-0 în meciurile cu Halep

Simona Halep și Ons Jabeur s-au mai întâlnit o singură dată, în primul tur de la Beijing 2018. Românca a abondonat la finalul primului set din cauza unei accidentări. Tunisianca se impusese 6-1. 

Halep - Jabeur, meci al contrastelor

Jabeur este una dintre cele mai spectaculoase jucătoare din circuit. Forehand-ul este arma sa favorită, acesta fiind unul plat, extrem de plăcut ochiului. Un alt capitol la care excelează este cel al „scurtelor” și al inventivității. Problemele lui Jabeur apar însă în raliurile lungi, având probleme de deplasare. La Australian Open a intrat în istorie drept prima jucătoare de origine arabă care atinge faza sferturilor de finală.

2.643.670 de dolarieste fondul total de premiere al turneului de la Dubai

Vezi și: 

Victorii pentru Jaqueline Cristian și Irina Begu! S-au impus la turneele ITF din Slovacia, respectiv Egipt

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
vishnu
vishnu  •  17 Februarie 2020, 23:46

La Rio n-a fost de Zika, la Tokyo n-o sa mearga de Coronavirus.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează