SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Simona Halep și Patricia Țig concurează pentru cea mai frumoasă lovitură a anului 2019

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 15:39

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA)  și Patricia Țig (25 de ani, 112 WTA) sunt adversare în lupta pentru „cea mai frumoasă lovitură a anului 2019” în circuitul feminin. 

Ancheta, găzduită de site-ul oficial al WTA, pune față în față cele mai frumoase puncte din acest an. Dacă Simona Halep a reușit cele mai spectaculoase lovituri ale lunilor februarie și mai, Patricia Țig a ieșit în evidență la turneul de la București, unde a ajuns până în finală. 

VIDEO Simona Halep și Patricia Țig concurează pentru cea mai frumoasă lovitură a anului 2019

„Pati” a reușit o execuție spectaculoasă în meciul cu Laura Siegemund, primind premiul pentru cel mai frumos punct din luna iulie. 

La final de an, site-ul oficial al WTA a pregătit o modalitate de vot inedită, împărțind loviturile în două grupe, unde fanii pot intra să-și voteze favoritele.

Grupa A: Su-Wei Hsieh (ianuarie), Simona Halep (februarie, mai), Kirsten Flipkens (martie), Iga Swiatek (aprilie). 

Grupa B: Caroline Wozniacki (iulie), Patricia Ţig (iulie), perechea CoCo Vandeweghe/Bethanie Mattek-Sands (august), Monica Puig (septembrie),  Elina Svitolina (octombrie)

VIDEO Iată toate loviturile nominalizate de WTA: 

Vezi și: 

Simona Halep și Darren Cahill, schimb de replici după antrenamentul anulat din Dubai: „De ce zâmbești?”

Simona Halep, la un pas să doboare recordul Martinei Hingis! Laude pentru româncă: „Nu mai are nimic de demonstrat”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  12 Decembrie 2019, 18:56

Halep, Tig, Andreescu/Canada dovedesc cat de talentati sunt romanii in sport, dar si in alte domenii. Dar... suntem un popor fara de noroc la conducatori pe scara 0y si pe ox, tot in orice domeniu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează