SPORTURI  »  TENIS  »  SUPERLATIVELE GSP 2019

VIDEO Simona Halep, sportivul anului în Superlativele GSP 2019. Care a fost cea mai dureroasă înfrângere în 2019: „Atunci, deodată, am simțit că mi s-a tăiat puțin filmul”

Articol de , - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 09:00

Simona Halep, desemnată Sportivul Anului în Superlativele GSP 2019, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, în care a atins mai multe subiecte importante din sezonul abia încheiat. 

Față în față cu reporterii GSP, Simona Halep, 28 de ani, loc 4 WTA, a fost întrebată care a fost cea mai dureroasă înfrângere din 2019, dar și cea mai dulce victorie.  

Victoria autoritară din finala de la Wimbledon, cu americanca Serena Williams, 6-2, 6-2, a fost alegerea firească pentru momentul de bucurie al sezonului: „Cel mai bun meci, cu siguranță, finala de la Wimbledon”. 

Rezumat VIDEO Simona Halep - Serena Williams, finala Wimbledon 2019

Pliskova la WTA Finals, cea mai dureroasă înfrângere

În cazul înfrângerii, Simona a explicat: „Cu Karolina Pliskova la Turneul Campioanelor pentru că în setul al treilea am fost bine și deodată mi s-a tăiat un pic filmul și am început să fac niște lucruri pe care le făceam în trecut”. 
 

Simona Halep a pierdut împotriva Karolinei Pliskova ultimul meci din grupa de la Singapore, cel decisiv pentru calificarea în finală. 

Sportiva noastră a pierdut drastic primul set, 0-6, a revenit incredibil într-al doilea, 6-2, după care a continuat evoluția remarcabilă în al treilea, 4-2, după care a pierdut 4 gameuri consecutive și a fost eliminată de la turneul de final de an. 

Rezumat VIDEO Halep-Pliskova, WTA Finals

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează