SPORTURI  »  TENIS  »  WTA EASTBOURNE

VIDEO Stop joc! Mihaela Buzărnescu, învinsă clar de Jelena Ostapenko » A acuzat probleme medicale

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 14:12

Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a pierdut cu Jelena Ostapenko, locul 12 WTA, în optimile turneului de la Eastbourne, scor 1-6, 2-6.

 

Letona Jelana Ostapenko a dominat autoritar meciul contra Mihaelei Buzărnescu. Obosită după meciul de aproape de 3 ore cu Kiki Bertens, de ieri, jucătoarea noastră a făcut multe greșeli și nu a putut ține pasul cu adversara sa.  

Ostapenko a fost agresivă, a lovit puternic și precis, profitând de greșeliel Mihaelei Buzărnescu.  În primul set, Ostapenko a făcut trei break-uri, cedând doar o dată pe serviciul ei. Scenariul s-a repetat și în setul secund, letona controlând fără emoții partida.

După primul set, Buzărnescu a cerut un time-out medicale, acuzând probleme la umăr. În plus, Mihaela a părut jenată de această accidentare pe tot parcursul setului secund și nu a putut juca la cel mai înalt nivel

Mihaela Buzărnescu - Jelena Ostapenko 1-6, 2-6

Meci Buzărnescu - Ostapenko 1-6, 2-6: Jelena Ostapenko a câștigat meciul și s-a calificat în sferturile turneului de la Eastborune, după un meci dominat clar.

Buzărnescu - Ostapenko, 2-4: Letona se menține în avantaj și controlează jocul. Mihaela este incapabilă să țină ritmul adversarei sale și greșește tot mai multe mingi

Buzărnescu - Ostapenko, 1-2: Jelena joacă din nou mai bine și domină autoritar setul. Buzărnescu acuză din nou probleme medicale și dureri la umărul stâng

Începe setul doi. Buzărnescu servește prima

Buzărnescu a cerut un time-out medical

SET Jelena Ostapenko: Ostapenko a câștigat clar primul set, 6-1, după ce a dominat autoritar game-urile. După finalul setului, Buzărnescu a cerut intervenția medicului

 

Buzărnescu - Ostapenko, 1-5: Jelena Ostapenko domină clar acest set. Buzărenescu servește foarte slab și face multe greșeli, permițându-i letonei să controleze jocul. Jelena este foarte sigură, atacă mult și lovește agresiv, fără să facă greșeli.

Buzărnescu - Ostapenko, 0-2: Jelana începe mai bine acest set și are un break în față. Mihaela a greșit mult și în primul game de serviciu a avut 40-0, dar a pierdut

A început meciul. Ostapenko servește prima

 

 

 

Citește și: Limbaj suburban al Mihaelei Buzărnescu în victoria cu Bertens: "Morții mă-tii de arbitră, tot game-ul mi l-ai furat!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1311181562227114
Arthur Chivulescu  •  28 Iunie 2018, 09:10

Se dovedeste inca o data ca ipocrizia domneste in Romania!Intr-o tara unde auzi pretutindeni in spatiul public un limbaj mitocanesc,suburban,unde pana si pe Netflix sunt subtitrari porcoase ca asa e "gustul publicului (de la Netflix.ro citire!),unde primele cuvinte englezesti invatate de tineri sunt "***,***,***,*** etc) sa o condamni pe o jucatoare care se lupta de 25 de ani sa razbeasca in tenis,pe munca si banii ei,ca se motiveaza injurand este o ipocrizie imensa! Miki pare a fi fost afectata de avalansa dezlantuita de pudibonzii de ocazie cu postari pe contul ei de FB si in mass media si nu si-a mai facut jocul. A intrat resemnata si fara ambitie pe teren si a pierdut. Si nu din cauza accidentarii,caci la dublu a jucat splendid ci din cauza ca romanii,carora nu i-au pasat de ea cand se luptat cu accidentarile,au navalit sa-i corecteze limbajul!Chiar si la dublu am vazut-o ca isi reprosa greselile in soapta,caci asa si-a format ea stilul de stimulare,ar trebui sa-i ignore pe ipocriti si sa-si vada de cariera,caci e munca ei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bodrin
bodrin  •  27 Iunie 2018, 17:57

Văd că la meciul de dublu nu acuză probleme medicale! Problema ei "medicală" a fost Ostapenko...

anne1970_ar
anne1970_ar  •  27 Iunie 2018, 16:30

Era ragusita, n-a putut sa tipe, sa se "istecareasa" , sa injure. Va avea efecte negative comportamentul din meciul anterior.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează