SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Toţi ochii sînt pe ea! Un triplu finalist la Wimbledon pariază pe Simona Halep: "Va depăşi toate obstacolele"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 iulie 2014 12:13

Triplu finalist la Wimbledon, Andy Roddick o vede pe Simona Halep cîştigătoare pe iarba londoneză în faţa Petrei Kvitova. Fostul mare tenismen american nu crede că sportiva noastră va avea prea multe probleme în semifinala cu Eugenie Bouchard. 

"În finala la fete vor juca Simona Halep şi Petra Kvitova. Halep va depăşi toate obstacolele şi va cîştiga primul Grand Slam.

A fost aproape să facă acest lucru şi la Roland Garros, dar acum nu a mai rata şi va cîştiga", a spus Andy Roddick.

Simona Halep - Eugenie Bouchard va fi azi, după ora 16:30, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Roddick a ajuns de 3 ori în finala de la Wimbledon, dar nu a reuşit să se impună. În schimb, a fost număr 1 mondial şi a cîştigat US Open!

Roger cîştigă la masculin

"Părerea mea e că Dimitrov va pierde cu Djokovici. Nu cred că poate să treacă şi de Murray şi de Djokovici în meciuri consecutive. De partea cealaltă, Federer va alterna unghiurile şi loviturile, iar Raonici are nevoie de un serviciu foarte bun pentru a avea vreo şansă.

În finală eu aş vrea ca Roger să cîştige. De vreo 2 ani publicul vrea să îl dea la o parte, toţi îl tot întreabă cînd se retrage, dar eu zic că poate să mai poate cîştiga titluri. Va juca 72 de ani la cel mai înalt nivel ", a spus Roddick. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
inginerul.
inginerul.  •  03 Iulie 2014, 14:56
Postat de bamse1901 pe 03 Iulie 2014, 13:54

ma gandesc ac e mai specialist ca noi toti

La baieti a dat-o in bara, il bate Nole pe Federer ca pe covoare !

bamse1901
bamse1901  •  03 Iulie 2014, 13:54

ma gandesc ac e mai specialist ca noi toti

raul09
raul09  •  03 Iulie 2014, 13:53

cine naibi a scris articolul asta plin de greseli gramaticale ,,poate să mai poate,, Va juca 72 de ani la cel mai înalt nivel,, sunteti chiar idioti rau de tot in afara de google translate mai stiti ceva??

Vezi toate comentariile (9)
Comentează