SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SANKT PETERSBURG

VIDEO Wozniacki defilează în circuitul WTA » A fost aproape de umilința supremă în fața marii speranțe a tenisului din Rusia

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 01 februarie 2018 19:02

Caroline Wozniacki (1 WTA) a trecut fără probleme de Anastasia Potapova (235 WTA), marea speranță a tenisului din Rusia, scor 6-0, 6-1, în turul secund al turneului de la Sankt Petersburg.

 Lui Caroline Wozniacki îi priește postura de lider mondial. În turul secund al turneului de la Sankt Petersburg, daneza a trecut în doar 68 de minute de marea speranță a tenisului din Rusia, Anastasia Potapova, lipsindu-i doar un game să-i administreze umilința supremă, victorie la zero. 

Jucătoarea de doar 16 ani reușise o victorie spectaculoasă în primul tur, scor 6-2, 6-4, în fața nemțoaicei Tatjana Maria (49 WTA).

Wozniacki n-a jucat în primul tur, după câștigarea Australian Open. În sferturile de finală va da peste o altă rusoaică, Daria Kasatkina (23 WTA). 

Simona Halep a spus pas turneului de la Sankt Petersburg, din cauza accidentării suferite la glezna stângă în primul tur al Australian Open. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
cobadin33
cobadin33  •  02 Februarie 2018, 20:23

Intre timp, Kasatkina a trimis-o pe Wozniacki acasa!

352675541587917
Victor Rusu  •  02 Februarie 2018, 17:36

Redactori ***, plătiți de varan cu bani grei ca să stea numai la țigară și să distorsioneze informațiile, din titlul menit să fie cât mai șocant și senzațional se înțelege că Wozniacki a fost aproape de o umilință supremă, când, de fapt, a fost exact pe dos...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

t0ni
t0ni  •  02 Februarie 2018, 13:54

Mai frate, mai jurnalistilor, mai nici nu stiu cum sa va mai iau!? Ce e cu titlul asta tendentios si derutant? Voi dimineata cand va spalati pe fata si mergeti la munca , ori seara inainte de culcare va puneti niste intrebari daca sunteti capabili sa faceti meseria de jurnalist corespunzator, profesionist, adica in toata seriozitatea? Nu, sincer acum! Ce-i debandada asta si titlurile astea aiuristice? Am impresia uneori ca va lasati copii si nepotii sa va scrie articolele si cred ca si aia au mai mult discernamant ce scriu. Incercati sa intelegeti ca e aiurea ce faceti si ca va umbriti si denigrati singuri meseria si credibilitatea in presa. Sunteti teribili!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close