SPORTURI  »  TENIS  »  SUPERLATIVELE GSP 2019

Vine Simona Halep la FED Cup? Veste excelentă în interviul GSP: „Nu e nimic închis, vreau să vin în februarie” + care e obiectivul major din 2019

Articol de , - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 09:00

Simona Halep, 28 de ani și loc 4 WTA, a oferit un interviu Gazetei Sporturilor, în Dubai, cu ocazia primirii celui de-al cincilea trofeu de Sportivul Anului din carieră.

Echipa de Fed Cup a României va juca în februarie, la Cluj-Napoca, cu Rusia pentru calificarea la turneul final de la Budapesta. Va face Simona parte din echipă? 

„Nu am spus niciodată că Fed Cup este un subiect închis, am spus că am fost foarte dezamăgită de întâlnirea din Franța. M-a durut, am suferit că nu am putut să facem mai mult. Am spus că dacă se schimbă sistemul nu voi mai juca, nu mi se pare potrivit. Fed Cup înseamnă să joci acasă, să joci în deplasare, dar subiectul e încă deschis. Probabil voi juca în februarie și voi juca în continuare. 

După cum toată lumea poate să vadă, programul este foarte încărcat, iar Fed Cup o săptămână mi se pare mult. O să o iau pas cu pas și cu drag o să joc și dacă o să fiu aptă și potrivită pentru echipă. Contează mult și ce faci la turneele anterioare, cum e starea de spirit, fiindcă Fed Cup-ul e o chestie de echipă, nu una individuală”, a explicat Simona Halep pentru GSP.

Fostul lider mondial va începe sezonul 2020 la turneul de la Adelaide, care debutează pe 13 ianuarie, după câteva zile petrecute acasă, cu familia. „Obiectivul meu principal pentru la anul este Olimpiada de la Tokyo”, a punctat Simona Halep.

TOP 10 lovituri ale Simonei Halep la Fed Cup

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vishnu
vishnu  •  18 Decembrie 2019, 17:04
Postat de vladutz13 pe 18 Decembrie 2019, 15:55

Daca reuseste sa ia aurul olimpic eu propun ca oricine comenteaza negativ ceva legat de halep pe site sa fie banat definitiv ;))

Daca.

vladutz13
vladutz13  •  18 Decembrie 2019, 15:55

Daca reuseste sa ia aurul olimpic eu propun ca oricine comenteaza negativ ceva legat de halep pe site sa fie banat definitiv ;))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează