SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP

Vizită de lucru » Simona Halep a făcut o incursiune în culisele fabricării ceasurilor Hublot

Pilotul Martin Fuentes,  directorul Ricardo Guadalupe și Simona Halep drept modele pentru ceasurile Hublot
Pilotul Martin Fuentes, directorul Ricardo Guadalupe și Simona Halep drept modele pentru ceasurile Hublot

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2016 00:00

Românca a fost în Elveția și s-a pozat alături de directorul Ricardo Guadalupe. Site-ul doartenis.ro susține că a treia jucătoare a lumii a semnat un contract de sponsorizare cu această marcă, dar firma elvețiană nu a comunicat deocamdată nimic oficial.

Simona Halep a postat pe Instagram o poză după o vizită la sediul Hublot, un cunoscut brand elvețian care produce ceasuri de lux. Mulți jucători de tenis au contracte cu firme din acest domeniu. De aceea întrebările s-au pus imediat.

A semnat Simona un contract de sponsorizare cu Hublot? Site-ul doartenis.ro susține că în cursul vizitei din Elveția românca a făcut toate formalitățile, iar anunțul va apărea în cîteva luni.

Pe canalele oficiale ale mărcii nu s-a comunicat nimic deocamdată. De obicei, semnarea unui astfel de contract e însoțit de un comunicat sau de un eveniment.

Simona i-a cunoscut în incursiunea din Țara Cantoanelor și pe directorul Hublot, Ricardo Guadalupe, dar și pe pilotul mexican Martin Fuentes, ambasador al Hublot în țara sa de la mijlocul lui 2015.

Marca elvețiană și-a crescut notorietatea numind ambasadori sportivi din diferite ramuri. Croatul Borna Ciorici este singurul jucător de tenis în activitate care reprezintă această marcă. Ilie Năstase are și el un contract cu cei de la Hublot. Usain Bolt este însă vedeta mărcii.

Pe lîngă contractele din sporturile individuale, ei s-au implicat și în sporturile de echipă. Echipele de fotbal Juventus, Chelsea, Bayern Munchen, Paris Saint-Germain, echipa de fotbal american Dallas Cowboys, Scuderia Ferrari, dar și Jose Mourinho au înțelegeri de diferite valori cu Hublot.

Cu ce firme de ceasuri au contracte jucătorii de tenis

  • Novak Djokovici- Seiko
  • Rafael Nadal-Richard Mille
  • Agnieszka Radwanska, Andy Murray-Rado
  • Serena Williams, Stan Wawrinka-Audemars Piguet
  • Maria Șarapova, Kei Nishikori-Tag Heuer
  • Ana Ivanovici, Caroline Wozniacki, Belinda Bencic, Sloane Stephens, Na Li, Roger Federer, Grigor Dimitrov, Milos Raonic-Rolex
  • Borna Ciorici-Hublot

Sportivi care au contract cu Hublot

Borna Ciorici tenis
Usain Bolt atletism
Kobe Bryant, Dwane Wade baschet
Maria Hoefl Riesch  schi alpin
Dario Cologna schi fond
Pele fotbal
Michael Clarke crichet
Masahiro Tanaka baseball
Justine Rose golf

Contractele de publicitate ale Simonei:

  • Adidas
  • Vodafone
  • Dedeman
  • Dorna
  • Wilson

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează