SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Vom avea un român în finala de la Wimbledon! S-a anunţat ora meciului dintre Tecău şi Mergea de la dublu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 21:24

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, va întîlni în semifinalele turneului de la Wimbledon cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India).

Organizatorii de la Wimbledon au anunţat că meciul va avea loc mîine (joi), de la ora 13:30, ora României.

Jocul în care orice s-ar întîmpla vom avea un român în finală va fi în direct pe Digisport 2 şi în format liveSCORE pe GSP.ro.

În cealaltă semifinală confruntarea se va da între perechea Jamie Murray/John Peer și Jonathan Erlich/Philipp Petzschner.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
merace
merace  •  08 Iulie 2015, 23:14

Inteleg perfect de ce anuntarea orei meciului e subiect de nou articol anonim d ecateva randuri in situl GSP: disperarea jurnalistica e la maxim, si nu mai exista jurnalisti la GSP, doar cativa buni utilizatori de copy-paste din alte situri! :D hahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează