SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Vor acoperiş şi pentru terenul unu » Wimbledon, al doilea turneu cu două arene acoperite?

Oficialii de la Wimbledon iau din ce în ce mai serios în considerare ideea de a acoperi şi terenul numărul unu al complexului All England Club
Oficialii de la Wimbledon iau din ce în ce mai serios în considerare ideea de a acoperi şi terenul numărul unu al complexului All England Club

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 14:30

Oficialii de la Wimbledon iau din ce în ce mai serios în considerare ideea de a acoperi şi terenul numărul unu al complexului All England Club.

După ce în 2009 a fost inaugurat acoperişul retractabil de pe Arena Centrală cu un meci demonstrativ între Andre Agassi, Steffi Graf, Kim Clijsters şi Tim Henman, englezii se gîndesc să aibă încă un teren pe care să se poată juca atunci cînd plouă.

Phillip Brook, purtătorul de cuvînd de la complexul All England Club a declarat: ”Este un lucru pe care ni-l dorim, să avem un al doilea teren pe care să se joace dacă plouă. Ar exista un al doilea grup de spectatori pe care i-am mulţumi”. Acesta a adăugat că un plan în sensul aceasta va fi prezentat în luna mai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
geo_graful
geo_graful  •  29 Septembrie 2011, 16:59

Acest jurnalist este atat de prost, incat chiar si dupa comentariul lui gabryel18, desi a modificat titlul, n-a precizat pe nicaieri in text care este primul turneu cu doua arene acoperite. Va luati banii degeaba, incompetentilor!

mike8
mike8  •  29 Septembrie 2011, 17:01

Software ce depisteaza toate pariurile sigure,surebets de la orice case de pariuri,peste 100 de surebets pe zi,din care va alegeti ce vreti sa jucati . detalii pe pariurisigure10. info !''''

gabryel18
gabryel18  •  29 Septembrie 2011, 14:16

Buna ziua! Doresc doar sa sa va spun ceva: Australian Open are de 3 ani 2 arene acoperite, atat ROAD LAVER cat si HISENSE ( fosta Vodafone Arena) au acoperis retractabil. Asta asa pentru cultura generala a jurnalistului gsp care a publicat o stire fara sa se documenteze catusi de putin. Nu e vorba de un turneu de mana a 2 a ci de un Grand Slam, asa ca "rusinica" domnule jurnalist! Deci terenul 1 de la Wimbledon ar fi al 2 lea! o zi buna!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează