SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2018

WIMBLEDON 2018. FOTO Jucătoarea care a eliminat-o pe Muguruza a sărbătorit victoriile sărutându-și iubita pe teren

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2018 15:29

Belgianca Alison Van Uytvanck, locul 47 WTA, continuă parcursul la Wimbledon și s-a calificat în optimi, după ce a trecut de Anett Kontaveit, locul 27, scor 6-2, 6-3.

Van Uytvanck, cea care a eliminat-o pe Garbine Muguruza în turul II, a uimit asistența de la Wimbledon. Jucătoarea a sărbătorit victoriile cu Garbine Muguruza și Anett Kontaveit sărutându-și iubita, Greet Minnen, care se afla în public.

"Nu cred că s-a schimbat nimic după ce am făcut acea dezvăluirie. Nu mă simt mai liberă sau diferit. Ambele am decis să nu fie ceva personal și să nu ținem doar pentru noi. Sunt fericită orice ar fi. Simt că nu trebuie să fim rușinate. Vreau să fiu liberă. Adică nu am vreo boală. Da, simt că am făcut bine când am recunoscut că sunt lesbiană ", a declarat Van Uytvanck după ce a eliminat-o pe Garbine Muguruza.

Van Uytvanck, 23 de ani, a recunoscut în martie că este într-o relație cu Greet Minnen, o jucătoare 20 de ani din Belgia, aflată pe locul 1090 WTA, și că urmează să se mute împreună.

clipboard03

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
amicu
amicu  •  07 Iulie 2018, 18:23

Scârbos

traian_v
traian_v  •  07 Iulie 2018, 16:40

Care e EL si care e EA?

rocky2
rocky2  •  07 Iulie 2018, 16:21

Din poza nu reiese clar daca i-a bagat si limba pe gat! Vrem un articol cu precizari daca i-a bagat-o sau nu, ca stim si noi!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează