SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON 2018 FOTO + VIDEO Dialog spumos la Wimbledon » Nick Kyrgios, ironizat de arbitrul de scaun: "Nu poate face asta înainte să lovești mingea"

FOTO: Guliver/ Getty Images +2   FOTO
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2018 15:23

Australianul Nick Kyrgios (18 ATP) a fost protagonistul unui moment amuzant joi, în timpul meciului câștigat în turul secund împotriva lui Robin Haase (44 ATP).

Unul dintre arbitrii de linie l-a penalizat pe Kyrgios cu greșeală de picior după un serviciu.  Australianul nu a înțeles decizia, iar de aici s-a născut un dialog extrem de amuzant între acesta și arbitrul de scaun, britanicul James Keothavong.

Nick Kyrgios: "Poftim? După ce am lovit mingea? Cum e posibil așa ceva?"

James Keothavong: "Asta e ceea trebuie să facă. Nu te poate sancționa înainte să lovești mingea"

Reacția ironică a arbitrului britanic a stârnit aplauze din tribune, dar și aprecierea comentatorilor televiziunii engleze.

Apoi, într-una dintre pauze, Keothavong i-a arătat lui Kyrgios mișcarea exactă pe care trebuie să o execute la serviciu.

Kyrgios l-a învins pe Robin Haase în trei seturi, scor 6-3, 6-4, 7-5 și s-a calificat în turul III, acolo unde îl va întâlni pe japonezul Kei Nishikori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
traian_v
traian_v  •  06 Iulie 2018, 18:52

Sa vina VAR !!!

smdb
smdb  •  06 Iulie 2018, 16:41

Cocalarul asta n-are ce cauta in tenis... Locul lui e in Liga mamaliga...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează