SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2018

WIMBLEDON 2018. Scandal la Wimbledon » Nick Kyrgios, replică tăioasă către o fostă campioană: "Cine ești tu să judeci ce facem noi? Nu ne pasă ce spui"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2018 14:59

Australianul Nick Kyrgios, 23 de ani, locul 18 ATP, a avut un schimb de replici dur cu franțuzoaica Marion Bartoli.

Bartoli, fostă campioană la Wimbledon în 2013, l-a criticat pe Kyrgios pentru comportamentul său, spunând despre el și despre Gael Monfils că "Este patetic ce fac. Parcă nu se pot maturiza".

Kyrgios a postat pe Instagram un mesaj dur către franțuzoaică, în care i-a răspuns fostei jucătoare.

"Ieri, Marion Bartoli a spus ceva drăgut despre Gael Monfils și despre mine, că «Sunt patetici, copii, nu pot deveni bărbați și își irosesc viața». Cine ești tu să judeci ce facem noi? Cine ești tu să ne spui nouă cum trebuie să ne comportăm, când tu nu ai nicio idee prin ce am trecut? Nu mai crede că știi ce este bine pentru alții, când crezi că ai avut puțin succes. Înțelegem. Știm că trebuie să spui ceva relevant, dar te avertizez că nu ne pasă ce ai de spus", a fost mesajul lui Kyrgios.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
133762767525276
Mirela Cadar  •  08 Iulie 2018, 02:19

Sărăcuța Bartoli! A uitat că mergea la turnee cu tăticu de mână și când nu câștiga, lua bătaie, la propriu de la tata. Nu mai vorbesc de "tehnica remarcabilă" de a servi în timpul partidelor: că un robot defect. Doamne ferește!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Iulie 2018, 19:04

Un cocalar la curtea regelui Tenis!

969907806361734
Nedelcu Dan  •  07 Iulie 2018, 17:09

Prostanacilor. traducerea cuvintului 'pathetic" in limba romana este "absurd", "jalnic", nicidecum "patetic". Mai scandalos este ce face gsp-ul. angajind *** pe posturi de jurnalisti de scandal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează