SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON 2018. Șocul zilei la Wimbledon: Garbine Muguruza a fost eliminată! Adversara a zdrobit-o în decisiv!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2018 23:12

Spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA, a fost eliminată în mod surpinzător de belgianca Alison van Uytvanck, locul 47 WTA, scor 7-5, 2-6, 1-6, după un meci care a durat două ore.

Muguruza, câștigătoarea turneului anul trecut, s-a impus cu greu în primul set. Belgianca a condus cu 4-2, dar Muguruza a revenit și a egalat. La 5-5. Muguruza a mai făcut un break și a servit cu succes pentru a câștiga setul.

Muguruza a început setul doi cu un break, dar Van Uytvanck a revenit. Belgianca a făcut trei break-uri în set, controlând jocul, și a trimis meciul în decisiv. În al treilea set, Van Uytvanck a dominat-o autoritar pe Muguruza, cedând doar un game și reușind două break-uri.

În turul următor, Alison Van Uytvanck o va întâlni pe Anett Kontaveit. Garbine Muguruza era principala advesară a Simonei Halep pe jumătatea superioară de tablou. Cele două s-ar fi putut duela în semifinale.

Citește și: Veste bună pentru Simona Halep. Coșmarul Simonei e OUT din turul II de la Wimbledon

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
169959210415033
Adrian Dinu  •  06 Iulie 2018, 10:53

Mai e Kerber pe jumatatea de tablou a Simonei , si sa nu o ignoram pe Ostapenko . Cat despre Serena , vom vedea daca va ajunge in finala , daca va ajunge va fi un mare semn de intrebare vizavi de refacerea ei f. rapida dupa sarcina. Important e sa ajunga Simona in finala , e drum lung pana acolo , si apoi sigur va fi un meci frumos , indiferent cu cine va juca . Bafta Mihaelei azi !!!

maxp
maxp  •  06 Iulie 2018, 09:35
Postat de Cornel Perju pe 06 Iulie 2018, 01:52

un scenariu foarte realist de fapt. Si nu ar fi prima data cand s-ar intampla lucrul asta. Prin 2013, tot la Wimbledon, toata Anglia astepta victoria lui Murray. De nspe mii de ani nici un englez nu mai castigase la Wimbledon. Ca din intamplate si atunci capii de serie au cazut pe capete inca din prima saptamana,Nadal in turul 1, Federer in turul doi in fata unui jucator pe care l-ar fi batut si daca ar fi fost legat la ochi. Apoi in finala Djokovic a facut figuratie si l-a lasat pe prietenul lui cel mai bun sa castige. Vorba aia 'prietenul la nevoie se cunoaste'. Acelasi scenariu se intampla acum la fete.

Eu cred ca si ce sustii matale face defapt parte din scenariu, e posibil ca WTA sa te fi angajat sa induci anumite idei ca sa investim prost in casele de pariuri. Ba hai sa-ti zic ceva, m-au contactat si pe mine, defapt eu iti raspund acum pentru ca mi s-a cerut, trebuie creata o usoara discordie. Apropo, ce ti-au zis de circuitul masculin, care e planu, eu am auzit ca Cilic a facut ieri non-combat si urmeaza Federer sa abandoneze, cica Nadal n-a luat demult Wimbledonul, e pe ultima suta de metri si se vor trage toti si din calea lui. Acum nu stiu, lamureste-ma daca primim aceleasi informatii, ca daca nu eu nu ma mai bag in jocurile lor.

maxp
maxp  •  06 Iulie 2018, 09:28
Postat de catalin.palcu pe 06 Iulie 2018, 09:12

De ce s-ar da la o parte jucatoare care nici macar nu sunt pe jumatatea de tablou a Serenei ? Sau chiar de pe partea ei de tablou

Eu de-abia astept sa iasa Serena sa vad ce zice.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează