TENIS    •   WIMBLEDON

WIMBLEDON 2018. VIDEO + FOTO Rafa Nadal și Novak Djkovic, victorii fără emoții la Wimbledon » Când se pot întâlni cei doi campioni

FOTO: Reuters

Joi, 05 Iulie

Spaniolul Rafael Nadal, locul 1 ATP, și sârbul Novak Djokovic, locul 21 ATP, s-au calificat în turul III la Wimbledon, după două victorii categorice. Cei doi campioni se pot duela în semifinale.Rafael Nadal s-a impus în trei seturi contra lui Mikhail Kukushin, din Kazahstan, locul 77 ATP, scor 6-4, 6-3, 6-4, după 2 ore și 26 de minute.

Nadal a controlat autoritar meciul, în special în primele două seturi. Ibericul a servit bine, a fost agresiv și a urcat excelent la fileu. Setul trei a fost cel mai complicat pentru spaniol, care a fost condus cu 3-1, dar a revenit și a făcut două break-uri, asigurându-și calificarea.

Novak Djokovic, câștigător la Wimbledon în 2011, 2014 și 2015, s-a impus după o oră și 33 de minute în meciul cu argentinianul Horacio Zeballos, locul locul 126 ATP, scor 6-1, 6-2, 6-3. Sârbul, care își continuă revenirea după mai multe probleme medicale, a reușit câte două break-uri în fiecare set și nu i-a dat nicio șansă adversarului său.

În runda următoare, Novak Djokovic se va duela cu învingătorul meciului Kyle Edmun - Bradley Klahn.

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

merace  •  05 Iulie 2018, 20:12

Mi-ar place sa isi revina Nole si sa faca iar meciuri frumoase la varf!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase