SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // Mats Wilander atrage atenția asupra unui detaliu: „Svitolina este ajutată de iubitul ei, Gael Monfils”

Gael Monfisl și Elina Svitolina
Gael Monfisl și Elina Svitolina

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 17:49

Mats Wilander (54 de ani), fostul mare tenismen suedez, a prefațat meciul dintre Simona Halep (locul 7 WTA, 27 de ani) și Elina Svitolina (locul 8 WTA, 24 de ani), din semifinalele turneului de la Wimbledon.

Suedezul este de părere că sportiva română este favorită să câștige competiția engleză.

„Din ce am văzut până acum, pot spune că Simona ar trebui să aibă un meci lejer. Halep este mai bună decât ea la orice capitol, astfel că Svitolina va trebui să fie creativă. Svitolina este ajutată de iubitul ei, Gael Monfils, care are o anumită contribuție la schimbarea ei. Am văzut că vine aproape de fileu și asta este sută la sută influența lui Gael.

Simona joacă foarte bine. Am un singur semn de îngrijorare, faptul că nu a întâlnit adversare puternice până acum. Oricum, Halep este mai liberă, mai creativă, am observat schimbări în abordarea ei. Poate să câștige Wimbledon, mai ales că Serena are 38 de ani”, a spus Mats Wilander, la Eurosport.

Simona Halep și Elina Svitolina se vor duela joi, în semifinale la Wimbledon, nu mai devreme de ora 15:00.

VEZI ȘI:

Johanna Konta, scandal la conferința de presă cu un jurnalist: „Ești arogant și lipsit de respect!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
bazinga
bazinga  •  10 Iulie 2019, 21:38
Postat de spritz123 pe 10 Iulie 2019, 19:29

Ajutata, ajutata...numai ca s-au separat de vreo 3 luni si nu in cele mai bune conditii :))

De unde ai scos-o pe asta?De la Capatos?

terminhater
terminhater  •  10 Iulie 2019, 19:43

Ce tânără , în afară de Halep ar prefera Munții Măcinului cu ai lui 400 de metri , și ăia obosiți ai lui Țiriac *** ... ?!?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spritz123
spritz123  •  10 Iulie 2019, 19:29

Ajutata, ajutata...numai ca s-au separat de vreo 3 luni si nu in cele mai bune conditii :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează