SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

WIMBLEDON 2019 // VIDEO Roger Federer, replică savuroasă: „Ce vrei să mă întrebi? Dacă trebuie să-ți schimbi profesia?”

Roger Federer
Roger Federer

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 10:28

Roger Federer (37 de ani, 3 ATP) s-a calificat pentru a 17-a oară în carieră în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon după o victorie expeditivă reușită în fața italianului Matteo Berrettini (23 de ani, 20 ATP), scor 6-1, 6-2, 6-2, după o oră și 14 minute de joc. 

La conferința de presă de la finalul partidei, Federer a animat sala de conferințe de la Wimbledon cu o glumă îndreptată asupra unui jurnalist italian, cel care afirmase în prealabil că Berrettini nu va pierde meciul cu un scor atât de drastic.

„Roger, am scris în această dimineață că Berretini nu poate câștiga meciul, dar că nu va pierde cu 6-1, 6-2, 6-2. Aș vrea să te întreb...”

Jurnalistul a fost întrerupt brusc de Federer: „Ce să mă întrebi? Dacă ar trebui să-ți schimbi profesia sau nu, asta este întrebarea? Ia gândește-te!”. Reacția lui Federer a stârnit hohote de râs în sala de conferințe.

8 trofeeare Roger Federer la Wimbledon, record absolut

Vezi și: Serena Williams, amendată la Wimbledon! Americanca sancționată dur pentru un incident petrecut înainte de startul turneului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close